29 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Місцеві фінанси PDF Друк e-mail

Місцеві фінанси   Вівчар О. Й.
   Місцеві фінанси : навч. посібник / О. Й. Вівчар, О. Б. Курило, В. М. Кащишин. - Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2014.-260 с.
   ISBN 978-617-607-526-4

   Навчальний посібник розроблено згідно з робочою програмою дисципліни "Місцеві фінанси". Містить основні теоретичні положення щодо вивчення кожної теми, питання для самоконтролю рівня засвоєння теоретичних положень курсу, питання для самостійного опрацювання, тестові завдання до теми, задачі, термінологічний словник.
   Призначено для студентів економічного напряму, фінансистів та менеджерів.

 
Фінансовий облік у банках (у контексті МСФЗ) PDF Друк e-mail

Фінансовий облік у банках (у контексті МСФЗ)   Литвин Н. Б.
   Фінансовий облік у банках (у контексті МСФЗ): Підручник. — К.: «Хай-Тек Прес», 2010. - 608 с
   ISBN 978-966-2143-35-5

   У підручнику «Фінансовий облік у банках (у контексті МСФЗ)» висвітлено основи організації фінансового обліку в банках України. Розкрито оновлені вимоги міжнародних стандартів фінансової звітності та нормативно-правових актів НБУ щодо обліку банківських операцій та розкриття про них інформації у фінансової звітності. Висвітлено теоретичні та практичні аспекти відображення в обліковій системі вітчизняних банків касових, розрахункових, депозитних, кредитних, інвестиційних, лізингових, валютних та інших операцій, а також доходів і витрат, пов'язаних з їх проведенням. Розглянуто склад, зміст та структуру банківської фінансової звітності, дано її характеристику.
   Підручник призначений для студентів, аспірантів, викладачів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, банківських працівників та осіб, які цікавляться банківським фінансовим обліком та фінансовою звітністю.

 
Зразки документів у господарському процесі PDF Друк e-mail

Зразки документів у господарському процесі   Зразки документів у господарському процесі, [текст] Станом на 2 квітня 3-89 / За заг. ред. С. Г. Деледивки - К. : «Центр учбової літератури», 2012 -704 с
   ISBN 978-611-01-0361-9

   Цей науково-практичний посібник містить основні процесуальні й договірні документи, що слугують складовою механізму практичної роботи юриста по застосуванню норм господарського і господарсько-процесуального права. Ці документи є не тільки і не стільки зразковими чи типовими прикладами для складання договорів, позовних заяв, апеляційних і касаційних скарг, скільки прикладами правових позицій в застосуванні відповідних норм господарського законодавства на практиці.
   Даний науково-практичний посібник стане у нагоді адвокатам, суддям, корпоративним юристам, іншим фахівцям у галузі права, а також студентам і викладачам юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів, які вивчають/викладають курси господарського і господарсько-процесуального права.

 
Самопрезентация: теории, исследования, тренинг PDF Друк e-mail

Самопрезентация: теории, исследования, тренинг   Михайлова Е. В.
   Самопрезентация: теории, исследования, тренинг. — СПб.: Речь, 2007 -224 с.
   ISBN 5-9268-0547-3

   В работе рассматриваются современные теоретические подходы к самопрезентации, проводится их сравнительный анализ, предлагается обзор зарубежных и отечественных эмпирических исследований самопрезентации и обучения самопрезентации, анализируются стратегии, техники и методы обучения самопрезентации. Также подробно описывается программа тренинга «Успешная самопрезентация».
   Книга адресована студентам и аспирантам-психологам, преподавателям психологии, а также практикующим тренерам и психологам-консультантам.

 
Господарське процесуальне право України PDF Друк e-mail

Господарське процесуальне право УкраїниГосподарське процесуальне право України: Підручник / За ред. О. І. Харитонової. — К.: Істина, 2009. — 360 с

ISBN 978-966-8909-11-5

Пропонований авторами підручник є спробою систематизованого викладу курсу господарського процесуального права України. У цьому науковому виданні використані результати останніх наукових досліджень у галузі господарського процесу та матеріали судової практики.

Підручник розрахований на викладачів, аспірантів і студентів юридичних навчальних закладів, адвокатів, працівників судових та правоохоронних органів, юрисконсультів, нотаріусів. Він може також стати у нагоді всім, кого цікавлять питання судового захисту прав у порядку господарського судочинства.

 
« ПочатокПопередня261262263264265266267268269270НаступнаКінець »

Сторінка 268 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Сага об ИКЕА
Товарознавство продовольчих товарів
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки