29 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Податкова система PDF Друк e-mail

Податкова система   Сенченко В. Б.
   Податкова система. Практикум, [текст] : навч. посіб. / В. Б. Сенченко-К. : «Центр учбової літератури», 2014.-160 с.
   ISBN 978-617-673-323-2

   У запропонованому навчаіьному посібнику автор намагалася викласти питання податкової системи в методологічному та практичному аспектах. Посібник містить завдання для практичних занять та завдання з методичними рекомендаціями для самостійної роботи студентів. Завдання, наведені в посібнику, є певною мірою умовними, однак вони повністю відповідають діючим нормативним актам.
   Навчальний посібник повинен задовольнити вимоги майбутніх фахівців з обліку. Структура даного посібника дозволяє перенести центр уваги на активність студента. Досягається це шляхом створення в процесі навчання проблемних ситуацій, що найкращим чином формує у студентів пізнавальний та творчіш інтерес в прийнятті самостійних рішень.

 
Організація податкового контролю PDF Друк e-mail

Організація податкового контролю   Попова С. М.
   Організація податкового контролю [текст] Навч.практ. посіб. / С. М. Попова, В. Д. Понікаров, О. В. Кожушко - К.: «Центр учбової літератури», 2013. - 290 с
   ISBN 978-611-01-0420-3

   Розглядаються сутність податкового контролю в ринковій економіці, завдання та функції Державної податкової служби України, питання інформаційного забезпечення контролюючих органів та організації перевірок платників податків. Особлива увага приділяється оформленню результатів податкового контролю та відповідальності за порушення податкового законодавства.
   Призначений для курсантів та студентів юридичних та економічних вищих навчальних закладів, може бути корисним для фахівців податкової служби та працівників податкової міліції.

 
Політичні системи світу: кредитно-модульний курс PDF Друк e-mail

Політичні системи світу: кредитно-модульний курсКириченко В. М.

Політичні системи світу: кредитно-модульний курс [текст]: навч. посіб. - К.: «Центр учбової літератури», 2013. - 218с.

ISBN 978-617-673-198-6

Навчальний посібник з урахуванням новітніх досягнень політичних та інших галузей наукових знань повно розкриває зміст науки про політичні системи світу та їх основні інститути: органи державної влади, органи місцевого самоврядування, політичні партії: теорії походження держави та її ознаки і функції; у ньому аналізуються форми держави та класифікуються партійні і виборчі системи.

Посібник розроблений за стандартами кредитно-модульної системи навчання відповідно до вимог Болонського процесу. Він містить тексти лекцій, питання, які виносяться на семінарські заняття та методичні рекомендації щодо їх підготовки, тематику рефератів до кожної теми та методичні рекомендації щодо їх написання, питання, які виносяться на модульний контроль (іспит) і для самоконтролю, список рекомендованої літератури,

Розрахований на студентів вищих навчальних закладів освіти і всіх, хто цікавиться питаннями сучасного політичного життя суспільства.

 
Инвестиционный анализ PDF Друк e-mail

Инвестиционный анализ   Колмыкова Т.С.
   Инвестиционный анализ: Учеб. пособие. — М.: ИНФРА-М, 2013. — 204 с. — (Высшее образование: Бакалавриат).
   ISBN 978-5-16-003485-0

   Учебное пособие соответствует требованиям Государственного образовательного стандарта по дисциплине «Инвестиционный анализ». Освещаются теоретические и методические вопросы анализа экономической эффективности инвестиционных проектов. Рассматриваются особенности анализа инвестиционных проектов в условиях инфляции и риска, а также методика анализа цены и структуры капитала инвестиционного проекта. Отдельная глава пособия посвящена анализу эффективности лизинговых операций.
   Учебное пособие адресовано студентам, обучающимся по специальности 060500 (080109) «Бухгалтерский учет, анализ и аудит».

 
Експертиза товарів PDF Друк e-mail

Експертиза товарів   Байдакова Л.І.
   Експертиза товарів : підручник для студентів спеціальностей «Товарознавство та експертиза в митній справі» денної та заочної форми навчання / Л.І. Байдакова, СВ. Ягелюк, І.М. Байдакова. -К.: Видавничий Дім «Слово», 2014. -392 с
   ISBN 978-966-194-197-6

   Книга присвячена товарознавчій оцінці продовольчих та непродовольчих товарів, що набуває особливого значення в умовах розвитку в Україні ринкової економіки, її інтеграції в світову економіку. За таких умов постає завдання досягнення конкурентоспроможності українських товарів, чому й сприяє товарознавча експертиза. У підручнику наведено основну класифікацію товарів, визначено фактори, що формують споживчі властивості та асортимент товарів, а також подано вимоги до якості, маркування та пакування товарів, порядок відбору проб та зразків, методи експертних досліджень. До кожної групи товарів подано перелік нормативних документів.
   Підручник призначено для студентів вищих начальних закладів, спеціальних середніх начальних закладів, що навчаються за спеціальність товарознавство та іншими суміжними спеціальностями, а також буде цікавим підприємцям та всім, хто цікавиться якістю вироблюваної і споживаної в Україні продукції.

 
« ПочатокПопередня261262263264265266267268269270НаступнаКінець »

Сторінка 267 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Кофеин для продавцов
Бюджетування діяльності суб'єктів господарювання
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки