29 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Зв'язки з громадськістю: технології прагматичної комунікації PDF Друк e-mail

Зв'язки з громадськістю: технології прагматичної комунікації   Климанська Л.Д.
   Зв'язки з громадськістю: технології прагматичної комунікації: навч. посібник / Л.Д. Климанська. - Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2014.-164 с
   ISBN 978-617-607-545-5

   Розглянуто історію розвитку та роль зв'язків з громадськістю в сучасному суспільстві. Описано шляхи формування громадської думки, завдання PR-спеціаліста у роботі з громадськістю.
   Для студентів спеціальностей "соціологія" та "соціальна робота", а також всіх, хто цікавиться питаннями соціальної ролі громадської думки та використання різних інструментів комунікацій.

 
Ілюстрований українсько-російсько-англійський словник термінів з нарисної геометрії, інженерної та комп'ютерної графіки PDF Друк e-mail

Ілюстрований українсько-російсько-англійський словник термінів з нарисної геометрії, інженерної та комп'ютерної графіки   Башта О. Т.
   Ілюстрований українсько-російсько-англійський словник термінів з нарисної геометрії, інженерної та комп'ютерної графіки / О. Т. Башта, О. В. Джурик. — К. : Вид-во Нац. авіац. ун-ту «НАУ-друк», 2010.— 172 с.
   ISBN 978-966-598-648-5

   Словник містить найуживаніші в навчальній та науковій практиці терміни з нарисної геометрії, інженерної та комп'ютерної графіки. Для полегшення розуміння значення термінів подано ілюстрації.
   Для студентів вищих технічних навчальних закладів, які навчаються за напрямами підготовки 0907 «Радіотехніка», 0910 «Електронні апарати», 0905 «Енергетика».

 
Системний підхід і моделювання в наукових дослідженнях PDF Друк e-mail

Системний підхід і моделювання в наукових дослідженнях   Системний підхід і моделювання в наукових дослідженнях [текст] : підручник. / За заг. ред. Бутка М. П. [М. П. Бутко, І. М. Бутко, М. Ю. Дітков-ськата ін.] —К. : «Центр учбової літератури», 2014. — 360 с
   ISBN 978-617-673-326-3

   Підручник призначено для підготовки магістрів з менеджменту, державного управління, інженерно-технічних спеціальностей через формування знань і навичок у сфері управління соціально-економічними системами. Значну увагу авторами приділено системним уявленням, системам і їх складовим, закономірностям систем, моделюванню систем, таким наукам як тектологія і синергетика.
   Підручник висвітлює поняття науки і наукової діяльності, надає класифікацію наук, форми і методи державного регулювання та управління у науковій діяльності, розглянуті поняття наукового дослідження, методологія наукових досліджень, етапи науково-дослідної роботи, методики проведення досліджень, та інноваційні процеси в державному управлінні.
   Підручник може бути корисним не лише для студентів та викладачів вищих навчальних закладів, а також для слухачів системи перепідготовки і підвищення кваліфікації, керівників і працівників органів виконавчої влади, посадових осіб органів місцевого самоврядування, а також усіх, хто цікавиться цією проблематикою.

 
Моделі і методи прийняття рішень в аналізі та аудиті PDF Друк e-mail

Моделі і методи прийняття рішень в аналізі та аудиті   Гаркуша Н.M.
   Моделі і методи прийняття рішень в аналізі та аудиті : иавч. посіб. / Н.М. Гаркуша, О.В. Цуканова, О.О. Горошанська. — 2-ге вид., стер. — К. : Знання, 2012. — 591 с — (Вища освіта XXI століття).
   ISBN 978-966-346-854-9 (серія)
   ISBN 978-617-07-0033-9

   У посібнику викладено теоретичні основи прийняття управлінських рішень, методи і моделі їх розробки. Основні теоретичні положення супроводжуються прикладами розрахунків з відповідними аналітичними висновками. Для оцінки та практичної апробації отриманих теоретичних знань подано контрольні запитання та задачі для самостійної роботи. Посібник підготовлений відповідно до програми курсу "Моделі і методи прийняття рішень в аналізі та аудиті". Він логічно поєднується з такими навчальними дисциплінами, як "Економічний аналіз", "Інвестиційний аналіз", "Статистика", "Стратегічний аналіз", "Економіка підприємства".
   Розраховано на студентів, що навчаються за спеціальністю "Облік і аудит". Посібник буде корисним також викладачам, слухачам системи підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, спеціалістам-практикам, підприємцям, менеджерам, керівникам підприємств.

 
Моделі і методи прийняття рішень в аналізі та аудиті PDF Друк e-mail

Моделі і методи прийняття рішень в аналізі та аудиті   Моделі і методи прийняття рішень в аналізі та аудиті [текст]: навч. посіб. / (О. В. Сметанко, І. С. Шарапова, В. О. Горбачьов, Н. В. Бурдюг, Г. С Коваленко, О. С Сорокіна); за ред. О. В. Сметанко. - К. : «Центр учбової літератури», 2013. - 456 с
   ISBN 978-617-673-219-8

   Навчальний посібник підготовлено у відповідності до вимог освітньо-професійних програм та стандартів з підготовки фахівців з обліку і аудиту, затверджених Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України.
   Навчальний посібник складається з тринадцяти розділів. У даних розділах міститься курс лекційних та практичних матеріалів, який включає посилання на сучасні нормативно-правові акти України, джерела інформації для прийняття управлінських рішень, погляди видатних науковців та провідних економістів, приклади із практичної діяльності організацій, ключові терміни і поняття, практичні завдання для індивідуальної та самостійної роботи з відповідями та ходом рішення, питання для самоконтролю, тести, що дозволяє перевірити отримані знання, набуті шляхом вивчення дисципліни за наданим посібником.
   Навчальний посібник призначено для студентів ВНЗ України економічного спрямування, керівників підприємств, фахівців з питань внутрішнього аудиту, економістів, менеджерів, аналітиків, бухгалтерів та слухачів курсів підвищення кваліфікації та інших зацікавлених осіб, щодо питань, пов'язаних з моделюванням, прогнозуванням та прийняттям управлінських рішень за результатами господарських подій.

 
« ПочатокПопередня261262263264265266267268269270НаступнаКінець »

Сторінка 265 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебный курс (ЭУК) «ОЦЕНКА СТОИМОСТИ НЕДВИЖИМОСТИ»
Розвиток регіональних ринків банківських послуг: теорія, методологія, практика
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки