29 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Філософія. Ч. І. Історія світової філософії PDF Друк e-mail

Філософія. Ч. І. Історія світової філософії   Петрушенко В.Л.
   Філософія. Ч. І. Історія світової філософії: навч. посібник / В.Л. Петрушенко, Є.Г. Бразуль-Брушковський, A.M. Кадикало, І.В. Карівець, Л.І. Мазур, М.В. Мазурик, O.B. Онищук, O.B. Паньків, CM. Повторєва, М.П. Скалецький, Н.Я. Саноцька, Л.М. Федорів, Х.М. Хвойницька, О.Ю. Чурсінова, Ю.Г. Шадських. - 2-ге вид., доп. і перероб. - Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2013. - 172 с.
   ISBN 978-617-607-452-6

   У посібнику в стислій та конспективній формі розкрито основні теми з курсу "Філософія", дано поради для організації самостійної роботи студентів, вміщено перелік завдань та тестів для проведення самоперевірки та вибрану бібліографію до кожної теми.
   Для студентів-заочників та усіх, хто цікавиться проблемами філософії.

 
Філософія. Ч. II. Історія української філософії. Фундаментальні проблеми сучасної філософії PDF Друк e-mail

Філософія. Ч. II. Історія української філософії. Фундаментальні проблеми сучасної філософії   Петрушенко В.Л.
   Філософія. Ч. II. Історія української філософії. Фундаментальні проблеми сучасної філософії: навч. посібник / В.Л. Петрушенко, Є.Г. Бразуль-Брушковський, A.M. Кадикало, І.В. Карівець, Л.І. Мазур, М.В. Мазурик, O.B. Онищук, O.B. Паньків, CM. Повторєва, М.П. Скалецький, Н.Я. Саноцька, Л.М. Федорів, Х.М. Хвойницька, О.Ю. Чурсінова, Ю.Г. Шадських. - Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2013. - 160 с.
   ISBN 978-617-607-447-2

   У посібнику в стислій та конспективній формі розкрито основні теми з курсу "Філософія", подано поради для організації самостійної роботи студентів, вміщено перелік завдань та тестів для самоперевірки та вибрану бібліографію до кожної теми.
   Для студентів-заочників та усіх, хто цікавиться проблемами філософії.

 
Мова як система PDF Друк e-mail

Мова як система   Глущенко В. А., Ледняк Ю. В., Овчаренко В. М., Рябініна І. М. Мова як система. Навч. посіб.- К.: Центр учбової літератури, 2011. - 132 с.
   ISBN 978-611-01-0180-6

   У навчальному посібнику розглянуто питання системної організації мови на всіх рівнях, що передбачено програмою курсу «Вступ до мовознавства» на філологічних факультетах. Книга може бути корисна не тільки студентам, а й учителям-словесникам, а також усім, хто цікавиться системними властивостями мови.

 
Психологічна служба в системі освіти: Практикум з навчального курсу для практичних психологів PDF Друк e-mail

Психологічна служба в системі освіти: Практикум з навчального курсу для практичних психологів   Строяновська O.B.
   Психологічна служба в системі освіти: Практикум з навчального курсу для практичних психологів: Навч. посібн. - К.: Каравела, 2010. - 176 с.
   ISBN 978-966-2229-13-4

   Навчально-методичний посібник розроблений для практичних психологів в системі освіти. Практикум дає можливість узагальнити теоретичні та практичні знання з різних психологічних дисциплін, навчитися використовувати їх на практиці з метою ефективної організації психологічної служби в школі. У практикумі робиться акцент на технологічних аспектах діяльності психолога в системі освіти, починаючи від організації його праці, взаємодії з педагогічним колективом та закінчуючи конкретними методиками, які використовуються в роботі з різними віковими групами дітей та їхніми сім’ями. Такий підхід є можливим на основі поєднання теоретичної інформації з практичними вправами семінарських занять та самостійної підготовки студентів зі спеціально розроблених питань.
   Призначений для студентів вищих навчальних закладів.

 
Менеджмент гостиниц и ресторанов PDF Друк e-mail

Менеджмент гостиниц и ресторанов   Кабушкин Н.И.
   Менеджмент гостиниц и ресторанов : учебное пособие / Н.И. Кабушкин. - М.: КНОРУС, 2013. - 416 с. - (Бакалавриат).
   ISBN 978-5-406-00988-8

   Обобщен отечественный и зарубежный опыт управления гостиницами и ресторанами. Рассматриваются основные проблемы эффективного управления гостиничным предприятием, сущность и особенности руководства гостиничным бизнесом, его организационная структура, функции и методы управления. Уделяется внимание таким основополагающим вопросам, как менеджмент персонала и трудовых процессов, личность менеджера, а также управление качеством в гостиницах и ресторанах. Управленческие решения представлены как основной результат работы менеджера.
   Соответствует Федеральному государственному образовательному стандарту высшего профессионального образования третьего поколения.
   Для студентов бакалаврата и магистратуры экономических вузов, слушателей системы переподготовки и повышения квалификации гостиничного и ресторанного бизнеса.

 
« ПочатокПопередня261262263264265266267268269270НаступнаКінець »

Сторінка 264 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Английский за 1 час. Аудиокурс английского языка
Технологічне обладнання консервних заводів
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки