05 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Жири у виробництві харчової продукції PDF Друк e-mail
Вівторок, 11 жовтня 2022, 10:46

Жири у виробництві харчової продукції

Жири у виробництві харчової продукції : монографія / Шильман, Л. 3., Сімакова І. В., Камсуліна Н. В. та ін.; за заг. ред. Л. 3. Шильмана. – Суми: Університетська книга, 2016. – 278 с.

ISBN 978-966-680-782-6

У монографії висвітлено результати наукових досліджень авторів щодо використання жирів у виробництві харчової продукції і показано зміни, які відбуваються в жирах у процесі виробництва продукції.

Для фахівців у галузі харчової промисловості, аспірантів, студентів і викладачів вищих навчальних закладів.

 
Випускна бакалаврська робота PDF Друк e-mail
П'ятниця, 07 жовтня 2022, 13:21

Випускна бакалаврська робота

Випускна бакалаврська робота : навчальний посібник / [уклад. : Шильман Л. З., Обозна М. В., Бідюк Д. О., Перцевой Ф. В., Лозинська І. В.]. – Суми: Університетська книга, 2016. – 208 с.

Посібник розроблено відповідно до вимог Галузевого стандарту вищої освіти України «Засоби діагностики якості вищої освіти» (додаток Г: «Методичні рекомендації щодо виконання та захисту бакалаврських робіт студентами ступеня вищої освіти «Бакалавр»). Висвітлено етапи підготовки, написання та захист випускної бакалаврської роботи.

Для студентів ступеня вищої освіти «Бакалавр» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».

 
Харчова хімія PDF Друк e-mail
П'ятниця, 07 жовтня 2022, 11:34

Харчова хімія

Харчова хімія : навчальний посібник / Л. В. Дуленко, Ю. А. Горяйнова, А.В. Полякова, В. Д. Малигіна, І. В. Дітріх, Д. О. Борзенко. – К.: Кондор, 2012. – 248 с.

ISBN 978-966-351-387-4

Навчальний посібник «Харчова хімія» рекомендовано студентам напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа», а також як додаткова література студентам спеціалізацій «Технологія харчування», «Товарознавство продовольчих товарів та комерційна діяльність», «Товарознавство та експертиза в митній справі» денної форми навчання. В ньому представлені такі основні розділи курсу «Харчова хімія»: макро- та мікроелементи, ферменти, розчини, основи аналізу та дослідження харчових систем, білки, жири, вуглеводи, вітаміни, харчові кислоти тощо, наведені контрольні питання та перелік рекомендованої літератури.

 
Підприємницькі мережі в торгівлі PDF Друк e-mail
П'ятниця, 07 жовтня 2022, 11:06

Підприємницькі мережі в торгівлі

Підприємницькі мережі в торгівлі : монографія / [Н. О. Голошубова, О. О. Кавун, В. М. Торопков та ін.] ; за заг. ред. Н. О. Голошубової. – К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2014. – 344 с.

ISBN 978-966-629-684-2

У монографії розглянуто стан розвитку роздрібної та оптової торгівлі в Україні, передумови розвитку підприємницьких мереж та їх вплив на ефективність функціонування сфери товарного обігу. Визначено теоретичні засади формування підприємницьких мереж у торгівлі України, основні напрями щодо удосконалення державної політики та механізму державного регулювання розвитку підприємницьких мереж у торгівлі України; проаналізовано сучасний стан розвитку корпоративних і франчайзингових торговельних мереж в Україні. Узагальнено зарубіжний досвід щодо розвитку підприємницьких мереж і добровільних об'єднань у торгівлі й забезпечення ефективності їх функціонування, зокрема на принципах маркетингу партнерських взаємовідносин І впровадження стратегічного управління в їх діяльність.

Стане у нагоді студентам, аспірантам, викладачам вищих навчальних закладів економічного спрямування, науковцям, а також керівникам торговельних підприємств, іншим фахівцям та державним службовцям, які займаються питаннями торговельного підприємництва, у тому числі розвитку підприємницьких мереж.

 
Лидерство: к вершинам успеха PDF Друк e-mail
П'ятниця, 07 жовтня 2022, 10:12

Лидерство: к вершинам успеха

Бланшар К.

Лидерство: к вершинам успеха / Пер. с англ. под ред. Т. Ю. Ковалевой. – СПб.: Питер, 2011. – 368 с: ил. – (Серия «Теория менеджмента»).

ISBN 978-5-4237-0239-7

Быть лидером высшего уровня. Вести за собой людей, вдохновляя их на создание высокоэффективной организации. Можно ли добиться этого? Кен Бланшар и его коллеги не один десяток лет помогают просто хорошим компаниям становиться великими и — что важно — оставаться таковыми. В этой книге впервые сведены воедино знания о выдающемся лидерстве и уникальный опыт международного бизнеса.

Без сомнения, книга вдохновит вас подняться к новым вершинам лидерства и увлечь за собой других людей.

 
« ПочатокПопередня11121314151617181920НаступнаКінець »

Сторінка 17 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Румынский за 6 недель
Канонічне право
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки