25 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Загальна теорія держави і права : (основні поняття, категорії, прав. конструкції та наук. концепції) PDF Друк e-mail
Четвер, 12 січня 2023, 13:09

Загальна теорія держави і права : (основні поняття, категорії, прав. конструкції та наук. концепції)

Загальна теорія держави і права : (основні поняття, категорії, прав. конструкції та наук. концепції) : навч. посіб. / За ред. О. В. Зайчука, Н. М. Оніщенко. – К.: Юрінком Інтер, 2016. – 400 с. – Бібліогр.: с. 376-387.

ISBN 978-966-667-662-0

Посібник підготовлений провідними вченими в галузі теорії держави і права відповідно до типової програми на основі узагальнень та застосування новітнього емпіричного матеріалу. Розглядаються найбільш важливі проблеми теорії держави та права. Особлива увага приділена науковознавчим проблемам теорії держави і права. Досліджуються проблеми сутності та призначення держави, співвідношення держави та особи. Подається загальна характеристика елементів форми держави, механізму та апарату держави. Висвітлюються проблеми праворозуміння, закономірності соціального регулювання. Аналізуються фактори функціонування та ефективності правової системи, функції та джерела права. Розглянуто питання правових відносин як особливого виду суспільних відносин.

Розрахований на педагогічних працівників, абітурієнтів, студентів юридичних вузів та широке коло читачів, які цікавляться проблемами теорії держави та права.

 
Науково-практичний коментар Закону України «Про нотаріат» PDF Друк e-mail
Четвер, 12 січня 2023, 12:10

Науково-практичний коментар Закону України «Про нотаріат»

Науково-практичний коментар Закону України «Про нотаріат» [текст] за заг. ред. Чижмарь. К. І. – К. : «Центр учбової літератури». 2016. – 308 с.

ISBN 978-611-01-0776-1

У даному науково-практичному коментарі подано постатейний аналіз чинної редакції Закону України "Про нотаріат» з урахуванням останніх змін і доповнень станом на 1 грудня 2015 року.

При підготовці коментаря широко використано численні підзаконні нормативно-правові акти, що деталізують порядок нотаріального процесу, в тому числі оновлені Інструкцію про вчинення нотаріальних дій і Правила нотаріального діловодства, зроблено акцент на тих його змінах, які сталися в результаті проведення першого етапу реформи нотаріату.

Видання розраховано на нотаріусів та їх помічників, працівників державних нотаріальних контор і стажистів. а також студентів. аспірантів і викладачів юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів.

 
Судове право України PDF Друк e-mail
Середа, 11 січня 2023, 15:33

Лапкін А. В. Судове право України : навч. посіб. у схемах / А. В. Лапкін. – Вид. 2-ге, змін, та допов. – Харків : Право, 2017. – 150 с. ISBN 978-966-937-169-0 Пропонований посібник є однією із перших в Україні робіт, в якій цілісно і системно викладено концепцію судового права України. Розглядаються питання предмета і системи судового права, його джерел, принципів судової влади, статусу суддів, організації судової системи та органів, що забезпечують функціонування судової влади, а також основні положення судових процедур з урахуванням Конституційної реформи щодо правосуддя та законодавства про судоустрій і статус суддів станом на 15 березня 2017 р. Навчальний посібник структурно і за змістом відповідає програмі навчальної дисципліни «Судове право», яка викладається у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого. Представлений матеріал дає можливість акцентувати увагу на основних положеннях судового права в Україні і являє зручну форму опанування знаннями у цій площині. Для студентів та викладачів вищих юридичних навчальних закладів і факультетів, практичних працівників судових та правоохоронних органів України.

Лапкін А. В.

Судове право України : навч. посіб. у схемах / А. В. Лапкін. – Вид. 2-ге, змін, та допов. – Харків : Право, 2017. – 150 с.

ISBN 978-966-937-169-0

Пропонований посібник є однією із перших в Україні робіт, в якій цілісно і системно викладено концепцію судового права України. Розглядаються питання предмета і системи судового права, його джерел, принципів судової влади, статусу суддів, організації судової системи та органів, що забезпечують функціонування судової влади, а також основні положення судових процедур з урахуванням Конституційної реформи щодо правосуддя та законодавства про судоустрій і статус суддів станом на 15 березня 2017 р.

Навчальний посібник структурно і за змістом відповідає програмі навчальної дисципліни «Судове право», яка викладається у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого. Представлений матеріал дає можливість акцентувати увагу на основних положеннях судового права в Україні і являє зручну форму опанування знаннями у цій площині.

Для студентів та викладачів вищих юридичних навчальних закладів і факультетів, практичних працівників судових та правоохоронних органів України.

 
Организационная культура и лидерство PDF Друк e-mail
Середа, 23 листопада 2022, 09:39

Организационная культура и лидерство

Шейн Э.

Организационная культура и лидерство. 4-е изд. / Пер. с англ. – СПб.: Питер, 2013. – 352 с.: ил.

ISBN 978-5-459-01127-2

Книга известного ученого, основателя научного направления «Организационная психология», автора многочисленных бестселлеров Эдгара Шейна представляет собой системное описание организационной культуры в меняющемся мире и места лидера в создании и управлении культурой. В ней предлагается ясная и отчетливая концепция организационной культуры, раскрывается ее структура, оценивается роль в успехах и провалах организаций, даются методики построения, внедрения и развития культуры.

Особенность книги — практическая направленность и углубленная проработка методов анализа, дешифровки и изменения организационной культуры.

В четвертое издание добавлено несколько новых глав, посвященных анализу национальной и этнической культуры и некоторым аспектам динамики корпоративной культуры. Обновлены примеры к главам, добавлены новые кейсы.

Издание предназначено для слушателей программ МВА, руководителей предприятий, менеджеров.

Рекомендовано Советом Минобрнауки РФ по образовательной программе дополнительного профессионального образования «Мастер делового администрирования — Master of Business Administration (MBA)» в качестве учебника для слушателей, обучающихся по программам «Мастер делового администрирования».

 
Реклама. Конспекти копірайтера PDF Друк e-mail
Середа, 23 листопада 2022, 08:49

Реклама. Конспекти копірайтера

С. В. Трухімович

Реклама. Конспекти копірайтера. – Видання 2-ге, доповнене. – К.: Вид. дім «Києво-Могилянська академія», 2016. – 152 с.

ISBN 978-966-518-700-4

Посібник «Реклама. Конспекти копірайтера», який ви тримаєте в руках, покликаний стати важливою книгою з реклами у вашому житті. В ньому містяться базові знання з реклами усіх сфер життя, в тому числі й особистого. Завдяки цьому посібнику ви збагнете суть реклами логічно й послідовно, і покладете вдалий початок вашої рекламної діяльності. Або ж, користуючись посібником, допоможете своїм колегам стати такими ж упевненими професіоналами, як і ви.

 
« ПочатокПопередня11121314151617181920НаступнаКінець »

Сторінка 11 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
«Фэйс-контроль». Правила назначения встреч, ведения переговоров и заключения сделок с VIP клиентами
Основы малого и среднего предпринимательства
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки