30 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Комплексная безопасность высшего учебного заведения PDF Друк e-mail
Понеділок, 26 травня 2014, 10:39

Комплексная безопасность высшего учебного заведенияКомплексная безопасность высшего учебного заведения: Учеб. пособие / Е. Л. Щесняк, В. Г. Плющиков, В. С. Побыванец, [и др.]. – М.: РУДН, 2011. – 768 с: ил.

ISBN 978-5-209-03564-0

В учебном пособии изложены теоретические и методологические основы снижения риска проявления тех или иных видов безопасности, принципы и подходы к моделированию и осуществлению мероприятий по комплексной безопасности вуза. Обосновываются пути повышения устойчивости вуза посредством системы комплексных мероприятий по его безопасности, а также их организационно-экономический и правовой механизм.

Это первое в России системное издание, включающее рассмотрение проблем защиты образовательного учреждения от терроризма и угроз социально-криминального характера, в котором затрагиваются вопросы разных видов безопасности, в том числе функционирование автоматизированных систем безопасности.

Предназначено для руководителей и работников образовательных учреждений, специалистов по обеспечению безопасности.

 
Диалектика бизнеса PDF Друк e-mail
Понеділок, 26 травня 2014, 10:24

Диалектика бизнеса   Альтшулер И., Городнов А.
   Диалектика бизнеса. 3-е изд. — СПб.: Питер, 2011. — 224 с: ил.
   ISBN 978-5-459-00596-7
   Синтез эрудиции двух авторов — опытного консультанта и действующего бизнесмена — позволил создать книгу, где очень удачно сочетаются «алгебра и гармония» предпринимательской деятельности.
   Ярким и доходчивым языком с множеством ситуационных моделей и жизненных примеров рассказано, что можно и нужно (а чего нельзя и не нужно) делать менеджерам и предпринимателям для того, чтобы деятельность их компаний была успешной и эффективной.
   Книга рассчитана не только на начинающих, но и на опытных бизнесменов, а также на преподавателей и студентов. Кроме того, ее просто интересно читать.

 
Економічна безпека PDF Друк e-mail
Понеділок, 26 травня 2014, 10:18

Економічна безпекаЕкономічна безпека : навч. посіб. / за ред. З. С. Варналія. К. : Знання, 2009. 647 с.

ISBN 978-966-346-761-0

У навчальному посібнику розглядаються теоретичні засади економічної безпеки, її сутність та складові. Розкриваються роль і місце економічної безпеки в економічній системі, загрози економічній безпеці держави та її індикатори, сутність та оцінка рівня фінансової безпеки держави, проблеми бюджетної, податкової, боргової, грошово-кредитної, валютної та банківської безпеки. Висвітлені інвестиційна складова економічної безпеки та механізм її реалізації, інвестиційна політика у гарантуванні економічної безпеки в Україні. У логічній послідовності розглядаються сутність, передумови та чинники зміцнення економічної безпеки підприємництва, стратегія та механізми її забезпечення. Аналізуються об'єктивні основи взаємозв'язку економічної безпеки та тіньової економіки, сутність та шляхи детінізації економіки. Визначаються основні складові політики забезпечення економічної безпеки держави, її інституційні засади та завдання, у тому числі в контексті глобалізаційних процесів. До кожної теми додається навчальний тренінг.

Для студентів, аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів. Книга буде корисною також науковцям, спеціалістам-практикам, яких цікавлять проблеми економічної безпеки.

 
Громадянське суспільство: політичні та соціально-правові проблеми розвитку PDF Друк e-mail
Понеділок, 26 травня 2014, 10:12

Громадянське суспільство: політичні та соціально-правові проблеми розвитку   Громадянське суспільство: політичні та соціально-правові проблеми розвитку : монографія / Г. Ю. Васильєв, В. Д. Воднік, О. В. Волянська та ін. ; за ред. М. П. Требіна. -X. : Право, 2013. - 536 с
   ISBN 978-966-458-564-1
   Монографію присвячено дослідженню соціально-філософських, політичних та соціально-правових проблем розвитку громадянського суспільства; визначенню методологічних підходів і понятійних конструктів; з'ясуванню чинників формування та розвитку громадянського суспільства в Україні; ролі права та правової культури в процесі розбудови громадянського суспільства; особливостям взаємодії громадянського суспільства і правової держави в умовах нестабільності.
   Для студентів, аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів, працівників органів державного управління та місцевого самоврядування.

 
Україна в Європі і світі PDF Друк e-mail
Понеділок, 26 травня 2014, 10:06

Україна в Європі і світі   Галик В. М.
   Україна в Європі і світі : навч. посіб. / Володимир Галик ; [відп. за випуск Л. В. Тимошенко]. — К. : Знання, 2013. — 364 с. + компакт-диск.
   ISBN 978-617-07-0094-0
   У навчальному посібнику розкрито основні напрями зовнішньої політики України доби незалежності. Висвітлено зовнішньополітичні концепції Української держави, що формуються на принципах і нормах міжнародного права та втілюються в практичних діях згідно з концептуальними положеннями, які визначені у сфері зовнішньої політики нашої країни. Навчальний посібник містить значну кількість додатків на компакт-диску.
   Для викладачів і студентів вищих закладів освіти, а також викладачів і вчителів новітньої історії України та всіх, хто цікавиться проблемами зовнішньої політики України періоду незалежності.

 
« ПочатокПопередня271272273274275276277278279280НаступнаКінець »

Сторінка 280 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебный курс (ЭУК) «ОЦЕНКА СТОИМОСТИ НЕДВИЖИМОСТИ»
Інституціональний розвиток економіки в умовах фінансової глобалізації
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки