30 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Експертиза продовольчих товарів. Кредитно - модульний курс PDF Друк e-mail
Середа, 03 вересня 2014, 11:08

Експертиза продовольчих товарів. Кредитно - модульний курс   Юдічева О.П., Котова З.Я., Кузнецова Н.О., Рачинська З.П.
   Експертиза продовольчих товарів. Кредитно - модульний курс: навчальний посібник. — К.: Видавництво Ліра-К, 2014. — 248 с
   ISBN 978-966-2609-70-7
   Навчальний посібник призначений для студентів, що навчаються за спеціальностями «Товарознавство та експертиза в митній справі» і «Товарознавство і комерційна діяльність» освітньо-кваліфікаційних рівнів «Спеціаліст» та «Магістр». Матеріал посібника висвітлює питання експертизи всіх груп продовольчих товарів і викладений відповідно до програми дисципліни «Експертиза товарів» (теми 11-19).
   Структура посібника включає 16 тем, для поглибленого вивчення яких надаються методичні поради, зазначаються літературні джерела, наводиться матеріальне та методичне забезпечення. У посібнику передбачені запитання для самоконтролю, завдання для практичних занять, а також для самостійного та індивідуального вивчення, тести. Посібник включає в себе термінологічний словник, додатки, систему поточного та підсумкового контролю, порядок і критерії оцінювання знань студентів під час вивчення даної дисципліни за кредитно-модульною системою.

 
Експертиза товарів (Експертиза продовольчих товарів) PDF Друк e-mail
Середа, 03 вересня 2014, 10:59

Експертиза товарів (Експертиза продовольчих товарів)Назаренко Л. О. Експертиза товарів (Експертиза продовольчих товарів) [текст] : навч. посіб. / Л. О. Назаренко - К. : «Центр учбової літератури», 2014.-312 с

ISBN 978-617-673-293-8

У навчальному посібнику розглянуто методологічні основи експертизи продовольчих товарів, особливості проведення експертизи продовольчих товарів вітчизняного та закордонного виробництва, наведено характеристики різних видів експертиз.

Особливу увагу приділено технології проведення товарознавчій експертиз, сформульовано вимоги та процедури щодо визначення кількості та якості продовольчих товарів вітчизняного та закордонного виробництва, визначено специфіку проведення товарознавчої судової, митної, санітарно-епідеміологічної, ветеринарної, гігієнічної та екологічної експертиз.

Запропонований навчальний посібник охоплює всі товарні групи продовольчих товарів, вивчення яких передбачено типовою навчапьною програмою.

Навчальний посібник рекомендовано для студентів вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації, які навчаються за спеціальністю 7.03051001 «Товарознавство і комерційна діяльність» і 8.03051001 «Товарознавство і комерційна діяльність».

Електронний зміст

 
Управління проектами PDF Друк e-mail
Середа, 03 вересня 2014, 10:47

Управління проектами   Березін О. В.
   Управління проектами: навчальний посібник / О. В. Березін, М. Г. Безпарточний. - Суми: Університетська книга, 2014. - 272 с
   ISBN 978-966-680-712-3
   Розглядаються актуальні питання теорії і практики управління проектами в умовах конкурентного середовища. Викладено аспекти структуризації, планування витрат і бюджету проектів, вибору форм їх організаційної структури, приділено увагу стратегії і практиці управління ризиками та якістю у проектах.
   Для студентів навчальних закладів III-IV рівнів акредитації, аспірантів, викладачів та науковців, а також практиків, які цікавляться проблемами управління проектами.

 
Йири Шерер. Техники креативности: как в 10 шагов найти, оценить и воплотить идею PDF Друк e-mail
Середа, 03 вересня 2014, 09:24

Йири Шерер. Техники креативности: как в 10 шагов найти, оценить и воплотить идею   Шерер, Йири.
   Йири Шерер. Техники креативности: как в 10 шагов найти, оценить и воплотить идею / Йири Шерер; [пер. с нем. 0. Гляйсснер]. - М.: СмартБук, 2009. -136 с.: илл. - (Инновационные стратегии управления). -Доп. тит. л. нем. - ISBN 978-5-9791-0116-3.
   Агентство CIP РГБ
   Автор представляет 55 техник креативности с алгоритмами и примерами, которые позволяют не только легко находить новые идеи, но и оценивать их и воплощать в жизнь. Легкая в применении система нахождения идей и практический набор инструментов для креативных процессов в профессии и образовании наглядно представлены с помощью символов и цветов.
   Теперь вы можете успешно структурировать креативный процесс самостоятельно или в команде.
   Адресована всем интересующимся развитием собственных творческих способностей.

 
Мерчандайзинг. Курс управления ассортиментом в рознице PDF Друк e-mail
Середа, 03 вересня 2014, 09:20

Мерчандайзинг. Курс управления ассортиментом в рознице   Сысоева С. В., Бузукова Е. А.
   Мерчандайзинг. Курс управления ассортиментом в рознице (+CD). — СПб.: Питер, 2010. — 256 с: ил. — (Серия «Розничная торговля»).
   ISBN 978-5-91180-812-9
   «Мерчандайзинг» — вторая из трех книг, составляющих «Курс управления ассортиментом в рознице».
   Мерчандайзинг — система мероприятий, проводимых в микромире магазина и направленных на то, чтобы покупателям было удобно, приятно и выгодно совершать покупку. Авторы подробно рассматривают трехуровневую систему мерчандайзинга: внешний вид магазина, организацию внутреннего пространства торгового зала и выкладку товара на полках. В качестве конкретного практического материала приводятся рекомендации для магазинов продуктов, бытовой техники, одежды, товаров для дома и книжных магазинов. Текстовый материал сопровождается большим количеством иллюстраций. Прилагаемый CD содержит фотографии образцов правильной выкладки товара с комментариями авторов, а также важные для розничной компании нормативные документы, необходимые при организации процесса торговли.
   Для мерчандайзеров, а также владельцев и руководителей магазинов и сотрудников любого уровня, отвечающих за управление ассортиментом.

 
« ПочатокПопередня271272273274275276277278279280НаступнаКінець »

Сторінка 274 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Китай у нові та новітні часи: Практикум
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки