30 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Управление финансово-товарными потоками на предприятиях торговли PDF Друк e-mail
Середа, 22 жовтня 2014, 11:03

Управление финансово-товарными потоками на предприятиях торговли   Невешкина Е. В.
   Управление финансово-товарными потоками на предприятиях торговли: Практическое пособие / Е. В. Невешкина. — М.: Издательско-торговая корпорация «Дашков и К°», 2009. — 192 с.
   ISBN 978-5-394-00252-6

   В данном издании рассматриваются основные моменты организации управления денежными и товарными ресурсами, предлагаются способы повышения эффективности их использования, а также объясняется, как правильно отразить основные моменты управления в бухгалтерском и налоговом учете.
   Для руководителей предприятий торговли, главных бухгалтеров, сотрудников бухгалтерской и финансовой служб, менеджеров.

 
Римське приватне право PDF Друк e-mail
Середа, 22 жовтня 2014, 10:58

Римське приватне право   Орач Є. М.
   Римське приватне право : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Є. М. Орач, Б. Й. Тищик. - К.: Ін Юре, 2012. — 392 с. — Бібліогр.: с. 382-385.
   ISBN 978-966-313-461-1

   У підручнику висвітлюються такі важливі питання: джерела римського приватного права, вчення про фізичних і юридичних осіб як суб'єктів правових відносин, сімейне і спадкове право. Розглядається вчення про процес (позов), речове право (з підрозділами про право власності, володіння, майнові права на чужі речі (сервітути), зобов'язальне право, а також загальне вчення про договір та окремі, найбільш поширені види договорів, позадоговірні зобов'язання.
   У кінці кожного розділу подано перелік основних запитань із викладеного матеріалу, практичні завдання для вирішення прикладів казусів (випадків) судової практики, переклад поширених латинських термінів.
   Для студентів юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів та всіх, хто цікавиться римським приватним правом.

 
Прибыль. Введение в технологии обращения с прибылью PDF Друк e-mail
Середа, 22 жовтня 2014, 10:51

Прибыль. Введение в технологии обращения с прибылью   Ковалёв Д. В.
   Прибыль. Введение в технологии обращения с прибылью [тескт] Учебное пособие. / Д. В. Ковалёв,- К.: Центр учебной литературы, 2014.-292 с.
   ISBN 978-617-673-227-3

   В книге рассмотрены различные технологии обращения с прибылью, чтобы дать ответ на два вопроса. Почему разные предприниматели зарабатывают разную прибыль в одном и том же бизнесе, в одном и том же месте и время, и при прочих равных возможностях? И как зарабатывать прибыли больше, чем наиуспешнейший из конкурентов? Содержание книги затрагивает области трех различных специальностей: привлечение средств для финансирования активов компании; выявление резервов прибыли в бизнесе компании; технологии управления и планирования деятельности компании. Рассмотрены примеры из практики бизнеса компаний в Украине, имевшие место за последние 10 лет. В том числе примеры привлечения в Украину финансирования с зарубежного фондового рынка.
   Книга ориентирована на предпринимателей и управленцев. А так же на тех выпускников бизнес-школ и ВУЗов, кто в ближайшее время займет позиции управленцев и финансо¬вых менеджеров в коммерческих компаниях.

 
Корпоративне управління і фондовий ринок PDF Друк e-mail
Середа, 22 жовтня 2014, 10:42

Корпоративне управління і фондовий ринок   Царенко О.М., Н.О.Бей, О.Д. Мартиненко, І.В. Сало
   Корпоративне управління і фондовий ринок: Підручник / За ред. д.е.н., проф. І.В. Сала. - Суми: ВТД «Університетська книга», 2005. - 334 с
   ISBN 966-680-177-9

   У підручнику розкриваються процеси розвитку ринкової економіки на засадах приватної власності, підприємництва, відкритих і закритих акціонерних та інших господарських товариств, корпоративного управління, ринку цінних паперів в Україні і на їх основі - формування фондового ринку та реалізації його функцій, описано його інструменти та особливості, проблеми та перспективи становлення корпоративного управління і фондового ринку України.
   Розрахований на науковців, студентів вищих навчальних закладів, коледжів, шкіл бізнесу та всіх, хто не байдужий до розвитку економіки України.

 
Управління якістю PDF Друк e-mail
Середа, 22 жовтня 2014, 10:37

Управління якістю   Мережко Н.В.
   Управління якістю : підруч. для вищ. навч. закл. / Н.В. Мережко, В.В. Осієвська, Н.С. Ясинська. - К. : Киш. нац. торг.-екон. ун-т, 2010. - 216 с.
   ISBN 978-966-629-469-5

   У підручнику розглянуто основні поняття та категорії управління якістю, визначено напрями управління якістю в Україні, висвітлено зміст та особливості міжнародних стандартів ISO серії 9000, вимоги яких покладено в основу систем управління якісно. Приділено велику увагу питанням, що тісно пов'язані з потребами подальшого розвитку концепції і методології у галузі управління якістю. Видання містить питання для перевірки та контролю знань з дисципліни.
   Рекомендовано студентам усіх форм навчання рівня підготовки «магістр».

 
« ПочатокПопередня271272273274275276277278279280НаступнаКінець »

Сторінка 271 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ПСИХОЛОГИЯ И ПЕДАГОГИКА
Модернізація процесів управління морським торговельним портом: методологія, моделі та методи
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки