27 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Облікова політика підприємства PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 лютого 2015, 11:27

Облікова політика підприємства   Облікова політика підприємства [текст] : навч. посіб. / Ю. А. Верша В. А. Кулик, Ю. О. Ночовна. С Ю. Іванюк - К. : «Центр учбової літератури», 2015.-312 с
   ISBN 978-617-673-351-5

   У навчальному посібнику розкрито комплекс теоретичних, організаційних та методичних аспектів формування облікової політики підприємства, висвітлено зміст, структуру і порядок складання розпорядчого документу про облікову політику. Особливу увагу приділено впливу облікової політики на показники фінансової звітності та оцінку фінансового стану підприємства.
   Навчальний посібник розрахований на студентів спеціальності «Облік і аудит» вищих навчальних закладів та широке коло фахівців.

 
Тренінг особистісного зростання PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 лютого 2015, 11:22

Тренінг особистісного зростання   Федорчук В. М.
   Тренінг особистісного зростання [текст] : навч. посіб. / В. М. Федорчук - К. : «Центр учбової літератури», 2014. - 250 с.
   ISBN 978-617-673-276-1

   У навчальному посібнику систематизовано теоретичний і практичний досвід (частина І і 11) проведення тренінгу особистісного зростання, спрямованого на самооцінку, самопізнання, самоприйняпя, самовдосконалення, саморозвиток особистості.
   Крім теоретичного матеріалу для підвищення психологічної грамотності з групових форм роботи, в посібнику подана орієнтовна програма «Тренінгу особистісного зростання» (частина III), наповнена різними вправами, іграми, психотехніками, які розраховані на його засвоєння і практичне використання.
   Матеріали можна успішно використовувати для проведення тренінгу або окремих практичних занять з особистісного зростання.
   Книга адресована викладачам, практичним психологам, педагогам, соціальним працівникам, студентам-психологам, ведучим тренінгів і всім тим, хто бажає оволодіти сучасними інтерактивними методами корекції і розвитку особистості.

 
Контролінг для менеджерів PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 лютого 2015, 11:18

Контролінг для менеджерів   Маркіна І. А.
   Контролінг для менеджерів [текст] : навч. посіб. /I.A. Маркіна, О. М. Таран-Лала, М. В. Гунченко - К. : «Центр учбової літератури», 2013. - 304 с
   ISBN 978-611-01-0483-8

   Посібник присвячений теоретичним, методичним і практичним питанням формування і реалізації контролінгу на підприємстві. В посібнику поглиблено висвітлено теоретико-методологічні аспекти підвищення якості системи управління, синтезовано групу показників, які характеризують якісне функціонування системи управління; запропоновано науково-практичні рекомендації реформування організаційної структури, які передбачають створення служби контролінгу, інтегрування у ключових центрах контролінгу сукупності функцій, що становлять цикл стратегічного середньострокового та оперативного управління підприємствами у ринкових умовах.
   Розрахований для студентів, викладачів, керівників підприємств, а також для наукових працівників і тих, кого цікавить процес впровадження системи контролунгу на підприємстві.

 
Правове регулювання ринку цінних паперів України PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 лютого 2015, 11:14

Правове регулювання ринку цінних паперів України   Віхров О.П.
   Правове регулювання ринку цінних паперів України: Навчальний посібник /О.П. Віхров, Г.В. Ільющенко, В.П. Богун таін.; за ред. О.П. Віхрова. -К.: Видавничий Дім „Слово", 2014. - 304 с.
   ISBN 978-966-194-171-6

   Навчальний посібник призначений для вивчення спеціального навчального курсу „Правове регулювання ринку цінних паперів України" студентами юридичних та економічних спеціальностей, для викладачів, науковців, практиків, а також для всіх тих, хто цікавиться питаннями правового регулювання вказаного ринку.

 
Фінанси, гроші та кредит: теорія та практика PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 лютого 2015, 11:09

Фінанси, гроші та кредит: теорія та практика   Коваленко Д. І.
   Фінанси, гроші та кредит: теорія та практика [текст]: навч. посіб. / Д. І. Коваленко, В. В. Венгер - К. : «Центр учбової літератури», 2013.-578 с
   ISBN 978-617-673-187-0

   У посібнику викладено теоретичні та практичні аспекти щодо сутності та функцій таких категорій, як «фінанси», «гроші», «валюта», «кредит», зміст основних теорій фінансів, грошей, поняття про грошовий оборот, грошову масу, грошові потоки, грошовий, валютний, страховий та фінансовий ринки. Проаналізовано організацію грошово-кредитної, банківської, фінансової, податкової, бюджетної систем України, функціонування основ фінансових, кредитних, розрахункових і валютних відносин в умовах ринкової економіки.
   Теоретичний матеріал доповнено задачами й прикладами їх розв'язання, а також тестовими питаннями до контролю знань студентів до кожної теми.
   Посібник відповідає типовій програмі навчальної дисципліни «Фінанси, гроші та кредит» відповідно до вимог Державного стандарту підготовки бакалаврів за напрямом 6.030504 Економіка підприємства та напряму 6.030601 Менеджмент.
   Для студентів усіх економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.

 
« ПочатокПопередня261262263264265266267268269270НаступнаКінець »

Сторінка 266 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебный курс (ЭУК) «ОЦЕНКА СТОИМОСТИ НЕДВИЖИМОСТИ»
Управление трудовыми ресурсами в инновационных процессах
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки