27 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Оцінка екологічного ризику. Вплив на здоров'я людини PDF Друк e-mail
П'ятниця, 25 вересня 2015, 08:15

Оцінка екологічного ризику. Вплив на здоров'я людиниОрел С.М., Мальований М.С., Орел Д.С.

Оцінка екологічного ризику. Вплив на здоров'я людини: навчальний посібник / С.М. Орел, М.С. Мальований, Д.С. Орел - Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2014. -232 с

ISBN 978-966-289-037-2


У навчальному посібнику викладено теоретичні основи оцінки екологічного ризику, показано місце дисципліни в блоці варіативних дисциплін підготовки фахівців напряму «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». В посібнику проводиться аналіз впливу на людину отруйних хімічних речовин по двох оцінках - оцінці шкідливості речовини (токсичності) і оцінці ступеню контакту цієї речовини з організмом людини (експозиції). Ці дві оцінки дають можливість передбачити імовірність настання певного негативного наслідку, проводити ранжування впливу певних хімічних речовин і приймати рішення щодо захисту від їх впливу. Оцінка впливу небезпечних хімічних речовин на людину, яка дає можливість приймати правильне рішення для її захисту і є метою навчального посібника.

Навчальний посібник може бути корисним також студентам інших спеціальностей для вивчення нормативної дисципліни «Екологія» і для всіх, хто вивчає проблеми, пов'язані з оцінкою екологічного ризику впливу антропогенної діяльності на здоров'я людини.

 
MICROSOFT OFFICE WORD 2007. ПРОСТО О СЛОЖНОМ. КНИГА+ВИДЕОКУРС PDF Друк e-mail
П'ятниця, 25 вересня 2015, 08:01

MICROSOFT OFFICE WORD 2007. ПРОСТО О СЛОЖНОМ. КНИГА+ВИДЕОКУРСЕрофеев A.A., Куприянова A.B.

MICROSOFT OFFICE WORD 2007. ПРОСТО О СЛОЖНОМ. КНИГА+ВИДЕОКУРС. — СПб.: Наука и Техника, 2008. — 176 с: ил. (+CD)


Данная книга представляет собой великолепное учебное пособие по текстовому редактору Microsoft Office Word 2007, позволяющее освоить все навыки и принципы работы, небходимые для уверенной работы в Word 2007. Приведенных описаний будет вполне достаточно, чтобы уверенно чувствовать себя при работе с текстами в данной программе. Вы узнаете, как создавать текстовые документы и вводить в них текст, как редактировать и оформлять текстовые документы, вставлять в них рисунки, автоматически проверять орфографию, оформлять списки и таблицы, вводить формулы и многое другое. Отдельно описаны такие новые и модные функции Word 2007, как перевод с иностранных языков (на иностранные языки) и автоматизированная публикация текстовых сообщений в блоги (интернет-дневники типа Живого Журнала (Live Journal ) и.т.п.). Видеокурс, прилагаемый к книге, позволит наглядно увидеть и изучить выполнение всех описываемых в книге действий.

Книга написана простым и доступным языком известными авторами. Рассчитана на самую широкую читательскую аудиторию. Лучший выбор для начинающих!

 
Туристичне країнознавство PDF Друк e-mail
П'ятниця, 25 вересня 2015, 07:56

Туристичне країнознавствоТуристичне країнознавство : підручник / А.Ю. Парфіненко, В.І. Сідо-ров, 0.0. Любіцева. — 2-ге вид., переробл. і доповн. — К. : Знання, 2015. — 551 с, 48 с. кольор. іл.

ISBN 978-617-07-0139-8


Пропоноване видання — один із перших в Україні фундаментальних підручників, у якому туристично-країнознавче знання розглядається як основа для створення туристичного іміджу країни, а туризм — як чинник глобалізації сучасного світу. У першій частині підручника висвітлено теоретичні засади туристичного країнознавства, зокрема процеси інституціоналізації, базові принципи просторово-територіальної організації країн світу, розуміння й урахування їх політичного, етнічного, мовного та релігійного розмаїття, що постає як методологічне й методичне підґрунтя для вивчення туристичних ресурсів і потенційних можливостей цих країн. У другій частині наведено характеристики ресурсів найважливіших макрорегіонів і країн, які є лідерами регіонального розвитку туризму. До кожного розділу додаються ключові поняття і терміни, контрольні запитання та завдання, рекомендована література, цікавий ілюстративний матеріал. Усе це робить підручник інформаційно насиченим, доступним і сприятиме якісному засвоєнню студентами кожної теми та розвиткові креативного мислення.

Для студентів, аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів туристичного профілю, всіх, хто цікавиться туризмом.

 
Маркетингова інформація PDF Друк e-mail
П'ятниця, 25 вересня 2015, 07:35

Маркетингова інформаціяКрикавський Є.В.

Маркетингова інформація: підручник / Є.В. Крикавський, О.В. Дейнега, І.О. Дейнега, Л.О. Шелюк, O.A. Кратт, Р. Патора. -Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2014. - 416 с - (Серія "Світ маркетингу і логістики". - Вип. 6).

ISBN 978-617-607-571-4


Узагальнено світовий і вітчизняний досвід організовування на підприємствах збирання та захисту маркетингової інформації та сучасні методичні проблеми її обробки на підприємствах України. Розкрито роль інформаційного забезпечення прийняття управлінських рішень в умовах переходу до інформаційної економіки та подано розгорнуту характеристику основних його складових. Детально викладено основи планування й організовування захисту маркетингової інформації з погляду досягнення економічної безпеки підприємств різних форм власності та сфер діяльності.

Підручник призначений для студентів економічних спеціальностей ВНЗ усіх форм навчання, може бути корисним для слухачів курсів та інститутів підвищення кваліфікації, працівників економічних і юридичних служб підприємств, керівників господарських товариств, державних службовців, зайнятих у сфері підприємництва.


 
Історія економіки та економічної думки PDF Друк e-mail
Понеділок, 18 травня 2015, 10:24

Історія економіки та економічної думкиКухар О. В. Історія економіки та економічної думки [текст] : навч. посіб. / О. В. Кухар. - К.: «Центр учбової літератури», 2015. - 328 с.

ISBN 978-617-673-357-7

У навчальному посібнику досліджується еволюція господарства та економічної думки від періоду формування світових цивілізацій до сучасності в їх тісному взаємозв'язку та взаємозумовленості. Еволюційні, а подекуди революційні зміни простежуються в розрізі організаційних форм господарства, способів виробництва, відносин власності, механізмів взаємодії між економічними суб'єктами, соціальної структури суспільства, форм і методів державного втручання у господарські процеси, а також теоретичних надбань наукових шкіл, ідей та здобутків видатних економістів.

Автором широко використовується стислий (тезовий) виклад матеріалу. Всі розділи навчального посібника містять перелік ключових понять, висновки та контрольні завдання - проблемні запитання і тести, які дозволяють студентам зорієнтуватися у самостійній роботі над вивченням матеріалу курсу та здійснити самоконтроль його засвоєння, а викладачам - поповнити базу індивідуальних навчально-дослідних завдань та завдань поточного й підсумкового контролю навчальних досягнень студентів. Подані термінологічний словник, іменний покажчик, бібліографічний список.

Для студентів економічних напрямів підготовки вищих навчальних закладів.

 
« ПочатокПопередня251252253254255256257258259260НаступнаКінець »

Сторінка 254 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч2
Економічна кібернетика
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки