26 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Міжнародне приватне право PDF Друк e-mail
Середа, 27 квітня 2016, 09:19
Міжнародне приватне право

Міжнародне приватне право : підруч. для студ. юрид. вищ. навч. закл. / В. А. Бігун, Є. М. Білоусов, І. М. Жуков ; за ред. проф. В. П. Жушмана та доц. І. А. Шуміло. — X. : Право, 2015. — 320 с

ISBN 978-966-458-166-7

У підручнику, підготовленому відповідно до програми навчальної дисципліни «Міжнародне приватне право» Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, висвітлено загальні засади, що характеризують природу та специфіку цієї галузі права, а також розглянуто основні підгалузі та інститути: право власності, право інтелектуальної власності, правочини та зобов'язання, трудові, шлюбно-сімейні та спадкові відносини. Значну увагу приділено питанням міжнародного цивільного процесу та міжнародного комерційного арбітражу. Навчальний матеріал викладено на основі аналізу сучасного законодавства України, міжнародних договорів у галузі співробітництва з приватноправових питань та судової практики.

Для студентів, аспірантів і викладачів юридичних вищих навчальних закладів і факультетів та інших навчальних закладів.

 
Етика та естетика PDF Друк e-mail
Середа, 27 квітня 2016, 08:50

Етика та естетикаУпорядники - І. В. Тетарчук, Т. Є. Дяків

Етика та естетика [текст] : Навчальний посібник для підготовки до іспитів. — К. : «Центр учбової літератури». 2016. — 316 с.

ISBN 978-611-01-0538-5

В навчальному посібнику розкрито основні понятгя, структура епіки, основні моральні категорії, вчення про сутність та зміст моралі. її основні принципи та поняття, структуру, функції і закономірності, що пояснюють еволюцію та механізм дії моралі у житті людини, суспільства, світу, народів з метою оволодіння знаннями студентами та застосування їх на практиці, у повсякденному житті, діловому спілкуванні, побуті, вироблення власної моделі моральної поведінки, слідуючи найкращим, найбільш переконливим і прийнятним для нього зразкам моральної поведінки

Навчальний посібник містить також виклад теорії естетики як науки, що розглядає закономірності становлення і вияву чуттєвої культури людства й особистості, своєрідність естетичного відношення до світу, розглянута система форм естетичної свідомості (естетичні почуття, смаки, ідеал), основні категорії естетики.

Навчальний посібник розрахований на студентів, слухачів навчальних закладів, які вивчають курс «Етика та естетика».

Структура посібника побудована на найбільш оптимальному та легкому поданні матеріалу студентам - у запитаннях і відповідях.

 
Земельне законодавство України PDF Друк e-mail
Середа, 27 квітня 2016, 08:41

Земельне законодавство УкраїниЗемельне законодавство України [тексі] практ. посібник. - К. : «Центр учбової літератури», 2016. - 464 с.

ISBN 978-617-673-024-8

Посібник розрахований на нотаріусів, адвокатів, державних кадастрових реєстраторів, оцінювачів з експертної грошової оцінки земельних ділянок, спеціалістів в галузі земельного законодавства для використання в практичній роботі, а також на студентів вищих учбових закладів, які готують фахівців в галузі права

 
Господарське законодавство України PDF Друк e-mail
Середа, 27 квітня 2016, 08:37

Господарське законодавство УкраїниГосподарське законодавство України [текст] практ. посібник. - К. : «Центр учбової літератури», 2016. - 576 с

ISBN 978-617-673-042-2

Посібник розрахований на суддів, адвокатів, суб'єктів підприємницької діяльності, а також на студентів вищих учбових закладів, які готують фахівців в галузі права.

 
Управління проектами PDF Друк e-mail
Середа, 27 квітня 2016, 08:34

Управління проектамиПетренко Н. О. Управління проектами [текст] навчальний посібник. / Н. О. Петренко. Л. О. Кустріч. М. О. Гоменюк. - К. : «Центр учбової літератури». 2016. — 244 с.

ISBN 978-617-673-368-3

У навчальному посібнику авторами висвітлено технологію процесу управління та економічного обгрунтування проектів за умов невизначеності та ризику. Детально розкрито основні складові управління проектами: планування проекту, техніко-економічне обгрунтування проектів, сутність та інструментарій оцінки, контролю та ресурсного забезпечення, особливості планування проектного бюджету. Розглянуто підходи до забезпечення вимог з якості, управління торгами, проектними ризиками, ресурсами. Приділено увагу питанням побудови та функціонування проектної команди.

Посібник розроблений для опанування студентами економічних спеціальностей освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» та «магістр» дисципліни «Управління проектами«.

 
« ПочатокПопередня231232233234235236237238239240НаступнаКінець »

Сторінка 239 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Английский за 1 час. Аудиокурс английского языка
Социальное управление. Теория, методология, практика
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки