03 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів
Останні виставки
Останні новини
Останні новини
День інформації - вересень 2017 PDF Друк e-mail
Понеділок, 11 вересня 2017, 10:18

Шановні викладачі, співробітники, магістри!

З 12 вересня 2017 р. - 11 жовтня 2017 р. у читальному залі для науковців (кім. 135) відбудуться "Дні інформації", на яких будуть представлені нові надходження документів (книги, періодичні та аудіовізуальні видання) до бібліотеки за минулий місяць. Запрошуємо переглянути виставку на тему: «Маркетингова діяльність підприємств: сучасний зміст».

Час проведення - з 1000 - 1700 год.

 
Графік видачі підручників PDF Друк e-mail
Середа, 30 серпня 2017, 00:00

Шановні студенти 1-го курсу стаціонарного відділення!

Бібліотека ПУЕТ запрошує вас отримати  підручники на I семестр 2017-2018 навчального року на Навчальному абонементі бібліотеки.

Детальніше...
 
Курси підвищення кваліфікації бібліотекарів PDF Друк e-mail
Четвер, 25 травня 2017, 15:05

З 30.05.17 р. розпочались заняття на курсах підвищення кваліфікації бібліотекарів на базі бібліотеки ВНЗ Укоопспілки “Полтавський університет економіки і торгівлі” за тематикою «Інноваційна діяльність бібліотек із забезпечення інформаційних потреб користувачів». Автори курсів Іванова Валентина Василівна, доктор економічних наук, професор та Науменко Ірина Олександрівна, завідувачка інформаційно-бібліографічним відділом бібліотеки університету проводять заняття за наступними темами: удосконалення або засвоєння нових бібліотечних послуг і розширення їх асортименту; удосконалення методів управління бібліотекою, організаційних соціальних аспектів управлінської діяльності; модернізація бібліотечних технологічних процесів, упровадження автоматизованих бібліотечних технологій; реалізація інновацій у довідково-бібліографічному та інформаційному обслуговуванні користувачів.

Після закінчення курсів бібліотекарі отримають свідоцтво про підвищення кваліфікації державного зразка.

Успішного вам навчання, колеги!

 
День інформації - травень 2017 PDF Друк e-mail
Вівторок, 16 травня 2017, 08:55

Шановні викладачі, співробітники, магістри!

З 17 травня 2017 р. - 23 червня 2017 р. у читальному залі для науковців (кім. 135) відбудуться "Дні інформації", на яких будуть представлені нові надходження документів (книги, періодичні та аудіовізуальні видання) до бібліотеки за минулий місяць. Запрошуємо переглянути виставку на тему: «Соціальна політика: концептуальні підходи та стратегія реалізації».

Час проведення - з 1000 - 1700 год.

 
Свято книги 2017 PDF Друк e-mail
П'ятниця, 21 квітня 2017, 14:07

Книжка – це як ложка, молоток,колесо чи ножиці.
Один раз винайшли – і покращити вже неможливо.
Умберто Еко

…Звичайній книжці пророкується сумнівне майбутнє, адже багато наших сучасників воліє читати тексти з моніторів різноманітних ґаджетів, а друкована книга часто сприймається як пережиток минулого. Проте книжки вміють виживати: пожежі в стародавніх бібліотеках, вогонь запалений інквізиторами та нацистами, жорстка цензура, людська пам’ять та забуття були спробами, часто навіть і вдалими, прорідити кількість відомих текстів та авторів, але розповсюдження книжок не сповільнилося і до сьогодні!

20 квітня усі небайдужі мали змогу долучитися до СВЯТА КНИГИ, організованого бібліотекою Полтавського університету економіки і торгівлі спільно зі студентською радою університету з нагоди Всесвітнього дня книги, яке офіційно відзначатимемо трохи згодом.

Такий масштабний захід бібліотека ПУЕТ проводила вперше, бо зазвичай все цікаве відбувалося або в приміщенні самої бібліотеки, або виступало супроводом до заходів, організованих іншими підрозділами університету. Отже, можемо сказати, що це був дебют.

У холі на другому поверсі університету було представлено книжкову скульптуру «Людина читаюча», з якою залюбки робили селфі всі бажаючі, та 11 тематичних виставок-інсталяцій присвячених книзі, зокрема «Рідкісні та цінні видання», «Віртуозним фінансистам», «Знаменитим рестораторам», «Майбутнім президентам», «Видатним мандрівникам», «Успішним адвокатам» та інші. Особливу зацікавленість присутніх викликала виставка «Книга запитує. Відгадай як мене звати?». Відбувся флеш-моб «Читати – це модно, читати – це круто!». А ще студенти та співробітники бібліотеки Шляхова Наталія Євгенівна, Гришко Світлана Іванівна та Пилаєва Ірина Аркадіївна читали улюблені поезії у музичному супроводі, дехто навіть власні… Не оминув увагою наше дійство і ректор університету, Нестуля Олексій Олексійович, великий поціновувач книги. Особливу подяку хочемо висловити Владу Гриценку, ведучому нашого свята, для якого це також був дебют, гадаємо вдалий!

Читайте! Надихайтеся та надихайте інших. Приємного читання…

 
« ПочатокПопередня11121314151617181920НаступнаКінець »

Сторінка 17 з 43
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Как разговаривать с кем угодно, когда угодно и где угодно
Інструментальні засоби електронного офісу
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки