19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів
Останні виставки
Останні новини
Останні новини
Екскурсія в електронному читальному залі бібліотеки ПУЕТ, 03.19 PDF Друк e-mail
П'ятниця, 15 березня 2019, 09:48

13 березня 2019 року в електронному читальному залі бібліотеки ПУЕТ проведено екскурсію для студентів 1 курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини».

Їх ознайомили з правилами пошуку документів за різними темами, а також з рубриками: «Нові надходження книг», «Корисні добірки», «Віртуальні виставки» тощо. Студентам розповіли, що в читальному залі можна не тільки попрацювати, а й відпочити у зручному «Куточку дозвілля».

 
Полтавщина: край мій лелечий, рідна сторона PDF Друк e-mail
Вівторок, 12 лютого 2019, 10:35

8 лютого 2019 року в бібліотеці ПУЕТ проведено міні-тренінг для студентів 3 курсу спеціальності «Туризм». До цього заходу підготовлено книжкову виставку на тему: «Полтавщина: край мій лелечий, рідна сторона». На виставці представлені найкращі книги та журнали по цій темі. В електронному читальному залі студентам розповіли як користуватися бібліотечним сайтом, здійснювати пошук документів, складати списки джерел.

 
Основи інформаційно-бібліотечних технологій PDF Друк e-mail
П'ятниця, 01 лютого 2019, 15:55

30 січня 2019 р. в бібліотеці були проведені перші заняття на тему "Основи інформаційно-бібліотечних технологій".

Студенти ознайомились з послугами які надає бібліотека, електронними ресурсами, навчились користуватися пошуком в електронному каталозі, переглянули відео за напрямом навчання.

 
Книжкова виставка «Емоційний інтелект» PDF Друк e-mail
Понеділок, 28 січня 2019, 10:53

Книжкова виставка «Емоційний інтелект»

24 і 25 січня 2019 року в Полтавському університеті економіки і торгівлі під керівництвом С. І. Нестулі проведено тренінг на тему: «Емоційний інтелект (EQ) - інструмент продуктивності та результативності. Як його розвивати?» Для слухачів тренінгу бібліотека підготувала та оформила книжкову виставку «Емоційний інтелект». Із найкращими книгами та періодичними виданнями можна ознайомитись, завітавши до читального залу бібліотеки.

 
Тестування державних службовців PDF Друк e-mail
П'ятниця, 25 січня 2019, 09:06

Тестування державних службовців

23 січня 2019 року в електронному читальному залі Полтавського університету економіки і торгівлі проводилось автоматизоване комп’ютерне тестування кандидатів на посади державної служби Головного територіального управління юстиції у Полтавській області. Пишаємось, що матеріально-технічна база ПУЕТ надає можливість проведення таких багаточисельних заходів.

Колектив центру інформаційного забезпечення освітнього процесу бажає кандидатам на посади державної служби творчого натхнення, плідних та реальних здобутків, високої професійної майстерності.

 
« ПочатокПопередня11121314151617181920НаступнаКінець »

Сторінка 11 з 43
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Кофеин для продавцов
Хімія
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки