26 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів
Останні виставки
Останні новини
Останні новини
Відбулися чергові курси підвищення кваліфікації шкільних бібліотекарів PDF Друк e-mail
П'ятниця, 28 лютого 2020, 00:00

Відбулися чергові курси підвищення кваліфікації шкільних бібліотекарів

Із метою підвищення фахової компетентності шкільних бібліотекарів на замовлення Управління освіти виконавчого комітету Полтавської міської ради в період із 17 лютого по 28 лютого 2020 року організовано та проведено курси підвищення кваліфікації шкільних бібліотекарів за акредитованою спеціальністю 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа за освітньою програмою «Інновації у бібліотечній справі: методи, підходи, технології».

Під час підвищення кваліфікації розглядалися такі теми: створення та функціонування автоматизованої бібліотечної інформаційної системи; інноваційні інформаційні ресурси та технології обслуговування читачів тощо.

Програма курсів передбачала не тільки отримання теоретичних знань, а й проведення практичних занять із їх застосування, виконання завдань для самостійної роботи. Співробітники центру інформаційного забезпечення освітнього процесу під керівництвом директора центру Л. М. Діденко цікаво та змістовно провели лекції, презентації, практичні заняття, консультації, мінітренінги.

Висловлюємо щиру вдячність слухачам за проявлені увагу, зацікавленість, наполегливість, активну роботу під час проведення  курсів.  Бажаємо успіхів у подальшій професійній діяльності!

 
Книги про діяча УНР і засновника кооперативного руху Бориса Мартоса PDF Друк e-mail
П'ятниця, 07 лютого 2020, 16:09

Книги про діяча УНР і засновника кооперативного руху Бориса Мартоса

Борис Мартос – багатогранна особистість, життя і діяльність якої заслуговує на ретельне вивчення, глибоке дослідження науковців. Наш славетний земляк (народився Б. М. Мартос у м. Градизьк) був організатором українського кооперативного руху, вченим-економістом, у першому уряді УНР – Генеральним секретарем земельних справ, а за Директорії – міністром продовольчих справ, фінансів, головою уряду.

Детальніше...
 
Презентація книги «Погляд через об'єктив фотокамер. Полтавщина в роки німецько-радянської війни 1941-1945 рр.» PDF Друк e-mail
Вівторок, 05 листопада 2019, 08:41

Презентація книги «Погляд через об'єктив фотокамер.
Полтавщина в роки німецько-радянської війни 1941-1945 рр.»

Цікавою та змістовною стала зустріч з авторами книги «Погляд через об'єктив фотокамер», п'ять примірників якої подарували бібліотеці Полтавського університету економіки і торгівлі. Відтепер всі бажаючі зможуть ознайомитись зі світлинами, зробленими у ті далекі та нелегкі часи, в нашій читальній залі. Презентована праця стала результатом творчих зусиль авторів: відомого полтавського історика і краєзнавця, кандидата історичних наук Віктора Яковича Ревегука, який зробив ґрунтовне дослідження подій німецько-радянської війни 1941-1945 років на Полтавщині та військового історика і краєзнавця Олега Віленовича Безверхнього, який знайшов в архівах Німеччини, Російської Федерації та Сполучених Штатів світлини, що дозволяють читачеві побачити, яким було наше місто під час німецької окупації й у перші повоєнні роки. Поспілкуватись із авторами та взяти у них авторграф було дуже цікаво й відповідально.

 
Персональна виставка фотохудожника Володимира Короткова, присвячена Дню міста Полтави PDF Друк e-mail
П'ятниця, 27 вересня 2019, 07:56

ПЕРСОНАЛЬНА ВИСТАВКА ФОТОХУДОЖНИКА ВОЛОДИМИРА КОРОТКОВА, ПРИСВЯЧЕНА ДНЮ МІСТА ПОЛТАВИ

23 вересня 2019 року в загальній читальній залі ПУЕТ відкрилась персональна виставка фотохудожника Володимира Короткова, присвячена Дню міста Полтави. Роботи автора дарують неймовірну естетичну насолоду, викликаючи у глядача позитивні емоції й патріотичне почуття, що доносять до людей красу рідної землі. Роботи Володимира Короткова вже оцінили перші відвідувачі виставки, слухачі Університету третього віку, занотувавши свої відгуки та побажання до зошита.

Запрошуємо всіх охочих відвідати фотовиставку, яка буде працювати до 11 жовтня 2019 року.

 
СТУДЕНТИ-ПЕРШОКУРСНИКИ ВЖЕ ОТРИМАЛИ ПІДРУЧНИКИ PDF Друк e-mail
П'ятниця, 13 вересня 2019, 11:55

СТУДЕНТИ-ПЕРШОКУРСНИКИ ВЖЕ ОТРИМАЛИ ПІДРУЧНИКИ

Протягом перших десяти днів вересня студенти першого курсу відвідали навчальний абонемент бібліотеки, аби отримати підручники на перший семестр.

Варто зазначити, що молодь проявила щиру зацікавленість в отриманні навчальної літератури, а дехто навіть попросив збільшити її кількість.

Приємно усвідомлювати, що сьогодні молоде покоління прагне до знань, шукає нові носії інформації, аби повністю задовольнити свої інформаційні потреби. І що найголовніше – молодь підтримує культ книги.

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 9 з 43
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Тренинг? Почему системы корпоративного обучения не работают и как сделать их эффективными?
Процесуальний статус учасників позовного провадження у господарському судочинстві: теоретико-правові та праксеологічні аспекти
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки