29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів
Останні виставки
Останні новини
Останні новини
Оглядова екскурсія до бібліотеки студентами Полтавського фахового кооперативного коледжу PDF Друк e-mail
Четвер, 01 липня 2021, 08:28

Оглядова екскурсія до бібліотеки студентами Полтавського фахового кооперативного коледжу

22 червня 2021 року до бібліотеки ПУЕТ завітали студенти першого курсу Полтавського фахового кооперативного коледжу.

Працівники бібліотеки ознайомили студентів із фондами читального й навчального абонементів, медіатекою, розповіли про сайт бібліотеки та особливості робіт з електронним каталогом і репозитарієм.

 
Книжкова виставка до Всесвітнього тижня грошей PDF Друк e-mail
Понеділок, 22 березня 2021, 08:38

Книжкова виставка до Всесвітнього тижня грошей

Із 22 по 28 березня в ПУЕТ проходить Всесвітній тиждень грошей – Global Money Week. Це щорічна міжнародна інформаційна кампанія, що включає заходи на фінансову тематику для молоді. Основна мета Всесвітнього тижня грошей – привернути увагу до фінансової освіти й фінансової грамотності, надихнути молодь дізнатися більше про гроші: як заробляти та як управляти власними заощадженнями. Гасло Global Money Week – «Навчайся! Накопичуй! Заробляй!»

Велике значення в отриманні знань має саме книга. Тому співробітники бібліотеки долучилися до проведення цих заходів і в рамках проєкту було організовано розгорнуту книжкову виставку «Фінанси – наука для успішної діяльності в бізнесі». На виставці представлені наукові видання з основ фінансів, грошей і кредиту, банківської справи, міжнародних фінансів, оподаткування та ін. Вивчення цієї літератури дає змогу отримати знання у сфері фінансів, сприяє підвищенню фінансової обізнаності наших студентів. У майбутньому ці знання знадобляться для успішної діяльності в бізнесі.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати читальний зал бібліотеки й ознайомитися з представленими на книжковій виставці виданнями.

 
Книжкова виставка «Лідерство в сучасному управлінні» PDF Друк e-mail
П'ятниця, 19 березня 2021, 08:26

Книжкова виставка «Лідерство в сучасному управлінні»

17 березня в університеті відбувся цікавий захід «Ніч науки». У рамках цього заходу С. І. Нестуля проводила тренінг із лідерства для студентів.

Сьогодні проблема лідерства й керівництва є дуже важливою. Класики сучасного менеджменту прийшли до висновку, що людьми не потрібно управляти, їх завдання – направляти людей. Проблеми лідерства є ключовими для досягнення організаційної ефективності. Тому для того, щоб стати успішним керівником, потрібно бути лідером.

Співробітники бібліотеки долучилися до проведення заходу й організували книжкову виставку «Лідерство в сучасному управлінні». Студенти мали змогу ознайомитися з роботами О. О. Нестулі, С. І. Нестулі та іншими цікавими книгами на тему лідерства. Представлена на виставці література допоможе оволодіти знаннями з основ лідерства, знайти відповіді на запитання: Що таке лідерство? Яким має бути справжній лідер? Як стати ефективним керівником і досягти успіху в бізнесі? На виставці також можна було ознайомитися з роботами видатних людей, які досягли значних успіхів у бізнесі.

Книги з лідерства можна отримати в читальному залі та на науковому й навчальному абонементах бібліотеки.

 
Персональна виставка фотохудожника Володимира Короткова, слухача університету третрього віку PDF Друк e-mail
Середа, 17 березня 2021, 11:28

ПЕРСОНАЛЬНА ВИСТАВКА ФОТОХУДОЖНИКА ВОЛОДИМИРА КОРОТКОВА,
СЛУХАЧА УНІВЕРСИТЕТУ ТРЕТРЬОГО ВІКУ

10 березня 2021 року в загальній читальній залі ПУЕТ відкрилась персональна виставка фотохудожника, слухача Університету третього віку Володимира Короткова.

Фотовиставка присвячена нашій чарівній Полтаві. Світлини відображають неперевершені краєвиди Полтави з її архітектурними ансамблями та історичними пам’ятками.

Роботи автора, доносять до людей красу рідної землі даруючи неймовірну естетичну насолоду й викликаючи у глядача позитивні емоції й патріотичне почуття.

Слухачі Університету третього віку змогли не лише помилуватися світлинами, а й поспілкуватися з цією надзвичайно талановитою людиною, розпитати про його творчий шлях, плани, що його надихає та звідки черпає наснагу до улюбленої справи.

Роботи Володимира Короткова вже оцінили перші відвідувачі виставки - слухачі Університету третього віку, студенти, викладачі та співробітники університету, - занотувавши свої відгуки та побажання до зошита. 

Запрошуємо всіх охочих відвідати фотовиставку, яка працюватиме до травня 2021 року.

 
Традиційна екскурсія для студентів - першокурсників PDF Друк e-mail
П'ятниця, 12 лютого 2021, 14:30

Традиційна екскурсія для студентів - першокурсників

Традиційно не перший рік усі першокурсники нашого університету запрошуються на екскурсію до бібліотеки ПУЕТ.

10 лютого 2021 року до бібліотеки завітали студенти першого курсу спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування із завідувачкою кафедри Яріш Оленою Валентинівною.

Бібліотекарі гостинно зустріли екскурсійну групу. Більшість студентів відвідували бібліотеку вперше. Першокурсники виявили зацікавленість та увагу до цього заходу.

Працівники бібліотеки Бакум Н. Г., Тимченко Л. О., Кирса Н. М., Савченко О. О., Левошко Н. В. ознайомили студентів із правилами користування бібліотекою, фондами читального й навчального абонементів, а також розповіли про сайт бібліотеки та особливості роботи з електронним каталогом і репозитарієм.

Після екскурсії студенти залюбки переглянули відеозапис бізнес-тренінгу Брайона Трейсі «7 законів фінансового успіху».

Особливий захват у відвідувачів екскурсії викликала наявність вільного доступу до Wi-fi, а також бібліо-HUB спілкування без обмежень у часі у дружній і теплій атмосфері. Сподіваємося, що такі екскурсії залишатимуться традиційними.

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 6 з 42
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Английский за 1 час. Аудиокурс английского языка
Психология искусства
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки