03 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів
Останні виставки
Останні новини
Останні новини
Осінньо-зимова фантазія PDF Друк e-mail
Вівторок, 22 грудня 2015, 15:52

Осінньо-зимова фантазія

Запрошуємо Вас переглянути виставку робіт вихованців дитячої студії «Зелений бегемот» (м. Полтава) у загальному читальному залі бібліотеки ПУЕТ.

Творчість – безмежний світ, в якому не існує правил і законів, а панує лише повна свобода фантазійної діяльності. Сучасні психологи в своїй діяльності активно практикують арт-терапію, яка допомагає дітям та дорослим зняти психічне та емоційне навантаження, знайти духовну рівновагу. Дитяча студія «Зелений бегемот» дає дітям необмежені можливості потрапити в незвичайний світ прекрасного, вічного та геніального. Заняття в художній студії «Зелений бегемот» допомагають сформувати у дітей навички самодисципліни, знайти шляхи самореалізації та самовираження. Діти змалку вчаться дивуватися красі світу, помічати дива у великому та малому. А потім намалювати те, що припало до душі, виразити свої почуття у формі та кольорі. Саме цьому і присвячені заняття. 

На заняттях з живопису діти дізнаються про колорит, колір, тон. Заняття з композиції дозволяють гармонійно розташувати предмети по відношенню один до одного. Музичний супровід кожного уроку сприяє створенню затишку та надає можливість глибше відчути сутність об’єктів, які з’являються на папері. В студії проводяться не лише уроки малювання гуашшю, масляною пастеллю, а й уроки декоративно-прикладного мистецтва та ліплення з гончарної глини. 

На виставці представлені роботи Борисенко Поліни (8років), Реутової Тані (7 років), Пугачової Насті (6 років), Гришко Іванни (6 років), Томашевської Віки (4 роки), Товстухи Саші (4 роки), Пустяк Іри (10 років), Деряги Дениса (6 років), Родічевої Вероніки (8 років), Зотікової Ксенії (4 роки), Вальщикової Лізи (7 років), Черненко Кіри (6 років), Онищенка Матвія (7 років)та Федій Насті (7 років), Палюк Єгора (10 років).

 
ІНТЕРАКТИВНА БУХГАЛТЕРІЯ PDF Друк e-mail
Середа, 09 грудня 2015, 14:41

Шановні студенти та викладачі! У вас з'явилася можливість скористатися повнотекстовою базою даних Бухгалтерського сервісу «Інтерактивна бухгалтерія».

inelib

«Інтерактивна бухгалтерія» — єдиний інноваційний бухгалтерський сервіс, який ЩОДЕННО надає 100% необхідної, корисної та завжди актуальної інформації для аудиторів, бухгалтерів, фінансистів, юристів, власників бізнесу, керівників, кадровиків, викладачів та студентів облікових і фінансових дисциплін.

Доступ до сервісу можливий за адресою http://www.interbuh.com.ua/ua/documents/ib в межах університету. Детальну інформацію можна отримати у співробітників електронних читальних залів бібліотеки.

 
Марія Башкірцева – зірка світової культури PDF Друк e-mail
Середа, 02 грудня 2015, 16:20

Марія Башкірцева – зірка світової культури

30 листопада 2015р. працівники бібліотеки прийняли участь у заході, який був організований кафедрою документознавства та інформаційної діяльності в економічних системах. Захід присвячений 157-й річниці від дня народження видатної художниці, знаної письменниці українського походження, яка народилася на Полтавщині - Марії Башкирцевої. Уродженці диканського села Гавронці невблаганна доля відвела всього лише неповних 26 років життя, але талановита дівчина встигла залишити яскравий слід в історії світової культури. Марія Башкирцева – перша з вітчизняних художників, чиї роботи потрапили до найвідоміших музеїв Франції.

Студенти із задоволенням ознайомилися з виставкою книг - «Марія Башкирцева – зірка світової культури».


 
День інформації - грудень 2015 PDF Друк e-mail
Понеділок, 30 листопада 2015, 15:57

Шановні викладачі, співробітники, магістри!

З 2 грудня 2015 р. - 31 січня 2016 р. у читальному залі для науковців (кім. 135) відбудеться "День інформації", на якому представлені нові надходження документів (книги, періодичні та аудіовізуальні видання) до бібліотеки за минулий місяць. Запрошуємо переглянути виставку на тему: «Інтелектуальний капітал: його роль у розвитку економіки».

Час проведення - з 1000 - 1700 год.

 
Наукова соціальна мережа Ukrainian Scientists Worldwide - Українські науковці у світі PDF Друк e-mail
Середа, 04 листопада 2015, 08:21

Шановні викладачі та співробітники!

Пропонуємо вам ознайомитися з мережею українських науковців Ukrainian Scientists Worldwide - Українські науковці у світі usw.com.ua

Ідея створення цієї мережі виникла в середовищі українських аспірантів у Німеччині, з метою налагодження співпраці. Іноді для пошуку партнерів для досліджень достатньо скористатися Google, але це працює не завжди. Тому, для того щоб консолідувати український інтелект у світі, незалежно від того чи ви працюєте в Україні чи за її межами, чи ви хімік чи філолог, чи студент чи професор - якщо вам не байдужа наука - приєднуйтесь.

Мережа українських науковців Ukrainian Scientists Worldwide - Украинские ученые в мире це:

  • потенційні партнери для успішних досліджень як з України так і з цілого світу;
  • розміщення оголошень про наукові заходи в Україні та закордоном;
  • поради, рекомендаці та досвід спеціалістів з різних галузей науки;
  • спілкування на наукову тематику;
  • спільні проекти науки та бізнесу;
  • багато, багато іншого...

Вибрані факти про мережу:
За результатами всенародного голосування в номінації Найкраща соціальна мережа, нагороди UA Webstar-2009, цей проект посів 3-тє місце в номінації соціальна мережа!
Розкажіть світові про свої досягнення!

Матеріали, розміщенні в мережі, читають в 88 країнах світу. За даними alexa.com, мережа usw.com.ua входить у ТОР 100 000 найвідвідуваніших сайтів в Україні.

 
« ПочатокПопередня21222324252627282930НаступнаКінець »

Сторінка 25 з 43
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебный курс (ЭУК) «ОЦЕНКА СТОИМОСТИ НЕДВИЖИМОСТИ»
Путь к финансовой свободе
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки