29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Інформаційні технології та технічні засоби навчання

Останні виставки
Останні новини
Інформаційні технології та технічні засоби навчання PDF Друк e-mail

Інформаційні технології та технічні засоби навчання   Буйнипька О. П.
   Інформаційні технології та технічні засоби навчання. Навч. посіб. - К.: Центр учбової літератури, 2012. - 240 с.
   ISBN 978-611-01-0338-1

   Посібник укладено відповідно програми курсу «Інформаційні технології та технічні засоби навчання», який є нормативною дисципліною навчального плану підготовки бакалаврів напрямів 6.010106 - соціальна педагогіка, 6.030103 - практична психологія, 6.010102 — початкова освіта.
   В посібнику, згідно з вимогами кредитно-модульної системи, представлено теоретичний матеріал про сучасні інформаційно-комунікаційні технології, що застосовуються для опрацювання й подання навчальних, консультативних та рекламних матеріалів.
   Перевірити засвоєні знання під час проходження змістового модуля допоможуть студентам розроблені тестові завдання, а визначити чи опановано навчальний курс на достатньому рівні доцільно за орієнтовним екзаменаційним тестовим завданням. Для швидкого знаходження необхідних термінів, понять у посібнику подано короткий термінологічний словник та покажчик термінів і понять.


 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Венгерский за 6 недель
Управление по ценностям
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки