29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Інтелектуальна власність. Басова Ю. О., Омельченко Н. В., Школяр С. П.

Останні виставки
Останні новини
Інтелектуальна власність. Басова Ю. О., Омельченко Н. В., Школяр С. П. PDF Друк e-mail

Інтелектуальна власність. Басова Ю. О., Омельченко Н. В., Школяр С. П.

Басова Ю. О., Омельченко Н. В., Школяр С. П.

Інтелектуальна власність. Навчальний посібник у схемах і таблицях. Навчальний посібник. – Львів: Компакт-ЛВ, 2008. – 164 с.

Посібник є схематичним викладом навчальної і нормативно-правової літе­ратури наведеної у списку використаних джерел.

У ньому висвітлені поняття та еволюція інтелектуальної власності, її місце та роль в економічному розвитку суспільства, об'єкти та суб'єкти інтелек­туальної власності, вітчизняна та міжнародна системи охорони інтелектуальної власності, набуття прав на об'єкти інтелектуальної власності, розпорядження правами та їх захист, економіка інтелектуальної власності тощо.

Матеріал згруповано за темами, визначеними типовою програмою за­твердженого МОНУ для вищих навчальних закладів. Таке викладення матеріалу полегшує його засвоєння, а тому навчальний посібник може бути використаний як опорний конспект і для самостійного вивчення.
Посібгшк розрахований на студентів та викладачів вищих навчальних закладів всіх спеціальностей і може бути корисним широкому колу читачів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Тренинг? Почему системы корпоративного обучения не работают и как сделать их эффективными?
ДИРЕКТ-МАРКЕТИНГ от «А» до «Я»
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки