29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Економічна кібернетика: вступ до моделювання соціальних і економічних систем PDF Друк e-mail
Понеділок, 15 липня 2013, 10:07

Економічна кібернетика: вступ до моделювання соціальних і економічних систем   Шиян А. А.
   Економічна кібернетика: вступ до моделювання соціальних і економічних систем: Навчальний посібник. -Львів: "Магнолія 2006", 2011. -228 с.
   ISBN 978-966-2025-24-8 "Магнолія 2006"
   Книга є навчальним посібником для початкового ознайомлення студентів з фундаментальними основами моделювання соціальних і економічних систем - усього того, що може бути об'єднане під єдиною назвою "Економічна кібернетика".
   Головне завдання книги - надати студенту такий обсяг знань, умінь і навичок, який буде ефективно використовуватися ним у своїй майбутній діяльності. Саме тому текст написаний так, щоб надавати допомогу читачеві й після закінчення вузу. - зокрема, він може використовуватися як довідник. Наявність ретельно підібраних питань і завдань дозволяє користувачеві підготуватися до використання викладеного матеріалу у своїй практичній діяльності.
   Навчальний посібник відповідає навчальній програмі курсу "Економічна кібернетика" для спеціальностей "Економічна кібернетика" та "Економічна теорія".

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Маркетинговые войны
Вступ до перекладознавства
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки