24 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Малі готелі: організація роботи та обслуговування PDF Друк e-mail
Понеділок, 25 березня 2013, 12:32

Малі готелі: організація роботи та обслуговування   Малі готелі: організація роботи та обслуговування. 2-ге вид., переробл. і доп. / За заг. ред. Варна Н. В. / Мунін Г. Б., Кри-воносов О. С, Марциновська3. В.: навч. посіб. — К.: Університет «Україна», 2012. — 336 с.
   У навчальному посібнику розглядаються сучасні концепції організації обслуговування у малих готелях, які базуються на теоретичних і практичних засадах організації обслуговування гостей у малих готелях, міні-готелях, малих мотелях, малих пансіонатах та будинках готельного типу, які містяться в селах, селищах або містах, в умовах сучасного розвитку туризму в Україні.
   Практичне значення посібника полягає в тому, що він дозволяє фахівцям одержати певні знання з управління малими готелями, вміло будувати їх підструктури і підбирати трудовий колектив, планувати свою діяльність відповідно до нових технологій та стандартів обслуговування, а також приймати найбільш оптимальні управлінські рішення.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ЛУЧШИЕ ОТЕЛИ МИРА
The Coaching Manager: Developing Top Talent in Business
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки