19 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Комплектування
Останні виставки
Останні новини
Комплектування бібліотечних фондів PDF Друк e-mail

Ви маєте реальну можливість прийняти дієву участь у процесі комплектування бібліотечних фондів з використанням Internet-технологій.

Викладачі кафедр, доценти та професори можуть вплинути на обсяг та асортимент періодичних видань, навчальної та наукової літератури, що необхідна для повноцінної і якісної підготовки бакалаврів, спеціалістів, магістрів усіх спеціальностей та спеціалізацій.

   При оформленні замовлень Ви маєте можливість скористатися як власними інформаційними джерелами, так і електронними каталогами провідних книготоргових фірм та підписних агенцій, представлених на нашому сайті.
   Для оформлення замовлень на періодичні видання, на навчальну та наукову літературу необхідно передати паперову версію замовлення, за підписом завідувача кафедри чи керівника підрозділу, у відділ комплектування та обробки літератури бібліотеки ПУЕТ (каб. 29), тел. 4-52, (0532) 56-10-24. 

Останнє оновлення на Середа, 17 травня 2023, 09:24
 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
«Фэйс-контроль». Правила назначения встреч, ведения переговоров и заключения сделок с VIP клиентами
Захист прав суб’єктів господарювання
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки