28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Історія економіки та економічної думки PDF Друк e-mail

Історія економіки та економічної думки   Мазурок П.П. Історія економіки та економічної думки: [підручник] / П.П. Мазурок. - Львів: «Магнолія 2006», 2011. - 428 с.
   ISBN 978-617-574-033-0 «Магнолія 2006»
   За змістом підручник відповідає програмі курсу „Історія економіки та економічної думки", який включено до навчальних планів підготовки бакалаврів з економіки і підприємництва. У розробці викладено авторське бачення еволюційних процесів розвитку економіки та економічної думки, яке супроводжується ілюстративно-пізнавальним матеріалом. За структурою наукова розробка містить лекційний блок, запитання та завдання для обговорення, тестові завдання із матрицею відповідей до них, рекомендовану літературу, термінологічний словник та предметний покажчик.
   Підручник розрахований на студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, викладачів, аспірантів, слухачів факультетів післядипломної економічної освіти, а також може бути корисним фахівцям, які займаються дослідженням проблем історичного розвитку економіки та економічної думки.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Бизнес-путь: Билл Гейтс. 10 секретов самого богатого в мире бизнес-лидера
Загальна електротехніка
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки