19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Формування якості товарів. Частина 1 PDF Друк e-mail

Формування якості товарів. Частина 1   Назаренко В. О., Юдічева О. П., Жук В. А.
   Формування якості товарів. Частина 1. Навчальний посібник. -К.: Центр учбової літератури, 2012. - 386 с
   ISBN 978-611-01-0295-7

   Навчальний посібник розроблено у відповідності з програмою курсу з урахуванням сучасного стану харчової промисловості України. Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів рослинного походження вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами основи сучасного виробництва окремих груп продовольчих товарів. Розглядаються закономірності формування споживчих властивостей в процесі виготовлення продукції. Для перевірки рівня засвоєння програмного матеріалу наводяться контрольні запитання та тести. Навчальний матеріал викладено з урахуванням особливостей професійної діяльності майбутніх фахівців.
   Навчальний посібник призначений для студентів товарознавчих спеціальностей.


 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «Информационные системы и технологии в экономике и управлении»
Турфирма: с чего начать, как преуспеть
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки