26 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів PDF Друк e-mail
П'ятниця, 28 жовтня 2011, 15:20

Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів   Пешук Л. В.
   Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів. Підручник. - К.: Центр учбової літератури, 2011. - 400 с
   ISBN 978-611-01-0219-3

   Підручник написано згідно з програмою дисципліни „Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів" і вимогам державного стандарту з підготовки фахівців спеціальності „Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса".
   Метою підручника є дати майбутнім інженерам-технологам теоретичні знання, які пов'язані з випуском нешкідливих для людини м'яса та м'ясних продуктів.
   Підручник складається з трьох частин: перша — з анатомії і фізіології сільськогосподарських тварин і птиці; в другій частиш наводиться основна сировина м'ясопереробної галузі (породний склад, методи розведення, конституція, екстер'єр та кондиція тварин, їх вирощування та відгодівля). Третя частина підручника присвячена вивченню основ епідеміології, промислової санітарії, ветеринарно-санітарному контролю на підприємствах галузі від цеху переробки до виготовлення та зберігання готової продукції.
   Рекомендовано студентам спеціальності „Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", магістрантам, аспірантам і широкому колу фахівців м'ясопереробної галузі.


 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Сага об ИКЕА
Теоретичні основи країнознавства
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки