23 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Хімія і методи дослідження сировини та матеріалів

Останні виставки
Останні новини
Хімія і методи дослідження сировини та матеріалів PDF Друк e-mail
Хімія і методи дослідження сировини та матеріалів

   Хімія і методи дослідження сировини та матеріалів : навч. посіб. / О.Д. Іващенко, Ю.Б. Нікозять, В.І. Дмитренко та ін. — К. : Знання, 2011. — 606 с — (Вища освіта XXI століття).
   ISBN 978-966-346-854-9 (серія)
   ISBN 978-966-346-886-0
   Висвітлено найважливіші питання курсу загальної, аналітичної, органічної, фізичної та колоїдної хімії, а також хімічні й фізико-хімічні методи дослідження. При підготовці посібника враховано вимоги кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Високий науковий рівень видання вдало поєднується із лаконічною і доступною формою подання матеріалу, використанням ілюстрацій, довідкових матеріалів. До кожного модуля додаються запитання для контролю засвоєних знань. Наведений теоретичний матеріал допоможе студентам сформувати необхідні навички дослідження хімічних і фізико-хімічних властивостей дисперсних систем, високомолекулярних сполук, товарів, проведення експертизи та контролю якості продуктів.
   Розраховано на студентів, які навчаються за спеціальностями "Товарознавство і торговельне підприємництво", "Товарознавство та експертиза в митній справі", а також на викладачів ВНЗ.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Грузинская кухня (кухни народов мира)
Архітектоніка профільної освіти
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки