20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Менеджмент туризму PDF Друк e-mail
Менеджмент туризму

   Кіптенко В.К.
   Менеджмент туризму : підручник / В.К. Кіптенко. — К. : Знання, 2010. — 502 с
   ISBN 978-966-346-800-6
   У підручнику на сучасному рівні розглянуто сутність і найважливіші сторони менеджменту туризму, історію розвитку управління туристичною діяльністю, визначено систему, об'єкти і суб'єкт управління в туризмі, розкрито особливості управління внутрішнім і зовнішнім середовищем, сполучними процесами, персоналом та процесами праці в туризмі, управління, орієнтованого на клієнта, функції, принципи і методи менеджменту туризму. Особливу увагу приділено управлінню туристичними територіями і регіонами. Теоретичні положення підкріплено прикладами і практичними рекомендаціями. У кінці книги до коленого розділу наведено практикум, до складу якого входять тестові завдання, ситуаційні завдання і теми для обговорення.
   Для студентів географічних, історичних та економічних факультетів, які вивчають дисципліну "Менеджмент туризму", викладачів вищих навчальних закладів, фахівців у галузі туризму.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Бизнес-путь: Билл Гейтс. 10 секретов самого богатого в мире бизнес-лидера
Социологическое обеспечение рекламы и маркетинга
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки