28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Англійська мова для спеціалістів у сфері харчових технологій

Останні виставки
Останні новини
Англійська мова для спеціалістів у сфері харчових технологій PDF Друк e-mail
Англійська мова для спеціалістів у сфері харчових технологій

   Воскобойник В. І., Ангіпова А. В., Остапченко О. Б.
   Англійська мова для спеціалістів у сфері харчових технологій. Навч. посіб. - К.: Центр учбової літератури, 2011. — 378 с
   ISBN 978-611-01-0230-8

   Мета навчального посібника - розвиток мовленнєвих навичок студентів, які вивчають харчові технології та інженерію. Вміщені оригінальні тексти мають професійно орієнтований характер, що забезпечить розвиток їх комунікативної компетенції шляхом збагачення словникового запасу майбутніх інженерів-технологів фаховою англомовною лексикою та формування культури їх професійного мовлення.
   Система вправ має на меті розвиток навичок студентів у чотирьох видах мовленнєвої діяльності - читанні, аудіюванні, говорінні (діалогічному та монологічному мовленні), письмі. Граматичний довідник та вправи допоможуть покращити граматичну компетенцію студентів, а лексичні вправи, тематичний словник та глосарій термінів сприятимуть процесу оволодіння студентами професійною лексикою. Ситуації (Case Studies) та ситуативні завдання розвиватимуть практичні навички використання англійської мови в ситуаціях, наближених до реальності.
   До навчального посібника додається аудіодиск із записами текстів для аудіювання.
   Для студентів та аспірантів вищих навчальних закладів, а також спеціалістів у сфері харчових технологій та інженерії.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Английский за 1 час. Аудиокурс английского языка
Управлінське документування
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки