Фізіологія харчування |
Написав Administrator |
Вівторок, 12 квітня 2011, 13:14 |
Фізіологія харчування : підручник / Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Левітін Є. Я. та ін. Суми : Університетська книга, 2011. − 473 с. ISBN 978-966-680-535-8 У підручнику наведено відомості про анатомію і фізіологію основних систем організму, значення різних компонентів їжі для людини відповідно до її віку, професії, умов життя й праці, особливості харчування різних верств населення. Складається з чотирьох розділів, до кожного з яких додано перелік запитань для самостійної підготовки студентів до семінарських занять за відповідною темою; лабораторного практикуму і додатків. Для студентів інженерно-технологічних та інженерно-педагогічних спеціальностей 6.01010420 «Професійна освіта. Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування». |
Останнє оновлення на Середа, 13 травня 2020, 13:52 |