29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Організація бухгалтерського обліку PDF Друк e-mail
Організація бухгалтерського обліку

   Чацкіс Ю. Д., Гейєр Е. С, Наумчук О. А., Власова І. О.

   Організація бухгалтерського обліку. Навч. посіб,- К.: Центр учбової літератури, 2011.-564 с

   ISBN 978-611-01-0216-2

   У сучасних умовах якість управління значною мірою залежить від того, як організовано бухгалтерський облік на підприємстві, від повноти, обґрунтованості і достовірності інформації, що міститься у бухгалтерському обліку. Прийняття ефективних управлінських рішень неможливе без раціональної організації системи бухгалтерського обліку.

   Навчальний посібник підготовлено згідно з навчальною програмою курсу «Організація бухгалтерського обліку» для спеціалістів з обліку і аудиту. Розкрито загальні питання організації облікових робіт на підприємстві, проблеми формування облікової політики, побудови бухгалтерської служби, організація документообороту, складання і подання фінансової звітності. Розглянуто особливості організації обліку за окремими діля­нками роботи.

   Посібник призначений для студентів спеціальності "Облік і аудит", а також бухгалтерів-практиків, керівників підприємств.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Сага об ИКЕА
Совершенная ясность. Основы жизненной философии
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки