29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Фінансовий менеджмент для магістрів і не тільки

Останні виставки
Останні новини
Фінансовий менеджмент для магістрів і не тільки PDF Друк e-mail
Фінансовий менеджмент для магістрів і не тільки

   Євтух О. Т., Євтух О. О.

   Фінансовий менеджмент для магістрів і не тільки. Навч. посіб. - К.: Центр учбової літератури, 2011. - 408 c.+CD.

   ISBN 978-6ІІ-01-0139-4

   Це навчально-методичне видання є новим та суттєво відрізняється від існуючих видань як за змістом, так і за методикою викладу матеріалу. Видання ґрунтується на сучасних економічних теоріях і фінансових практиках. Посібник розширює простір навчального курсу, та включає в себе такі теми, як: «Основи фінансового управління капіталом людини та сім'ї», «Основи фінансового управління країною» тощо.
   Вивчення фінансового менеджменту з використанням посібника дає можливість засвоїти найголовніше: принципи обігу грошових зобов'язань та їх взаємозв'язок з кількісними показниками на всіх рівнях господарської діяльності, починаючи від сім'ї і закінчуючи державою.

   Уважний читач знайде для себе корисним не тільки зміст посібника, але й запро­поновану в ньому методику навчання.

   Видання є базовим і створює основу для розробки спецкурсів різних магістерських програм, зокрема з девелоперства, фінансового планування сім'ї, фінансової оцінки господарства, фінансового менеджменту країни тощо.

   Зміст книги містить новітні технології інтерактивного навчання. Видання розраховане на викладачів університетів, слухачів магістерських програм, фінансистів-практиків і всіх тих, хто цікавиться сучасними фінансами.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ваш 25-ый час – для руководителей
Гетьман Пилип Орлик: (1672-1742) його життя і доля
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки