28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Інфраструктура товарного ринку: продовольчі товари PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Вівторок, 16 листопада 2010, 16:54
Інфраструктура товарного ринку: продовольчі товари

   Інфраструктура товарного ринку: продовольчі товари : підручник / за ред. О.О. Шубіна. К. : Знання, 2009. 564 с.

   ISBN 978-966-346-500-5

   Висвітлено найважливіші особливості інфраструктури товарного ринку продовольчих товарів, досліджено його елементи з позицій загальних методологічних принципів і практики функціонування певних груп продовольчих товарів. Розкрито найбільш загальні сучасні характеристики харчових продуктів, логістичні підходи до їх зберігання і продажу. Особливе місце відведено розгляду впливу на стан інфраструктури таких чинників, як зростання конкуренції, відмінності у рівні доходів різних верств населення, забруднення навколишнього природного середовища. Окремі розділи присвячено ринкам екологічно чистих і функціональних продовольчих продуктів. Знання інфраструктури ринку продовольчих товарів, розуміння особливостей його динаміки дають можливість фахівцям вчасно виявляти тенденції у його змінах і таким чином уникати ризику і здобувати перевагу на певному товарному ринку.

   Для студентів економічних спеціальностей, аспірантів і викладачів вищих навчальних закладів. Книга буде корисною також науковцям і фахівцям-практикам у сфері товарного обігу, комерційної діяльності, маркетингу.

Останнє оновлення на Вівторок, 16 листопада 2010, 16:54
 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
«Фэйс-контроль». Правила назначения встреч, ведения переговоров и заключения сделок с VIP клиентами
Університетська освіта
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки