17 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Понеділок, 06 вересня 2010, 12:11
Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів

   МИХАЛЬСЬКІ Торстен, ЛІЛІЄ Франк, ДОСІН Анжеліка

   Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів: Довідник. - Львів: ПАЮ, 2006. - 336 с

   ISBN 996-7651-44-4

   У книзі подається інформація про сучасний стан Європейського законодавства стосовно продуктів харчування, описано вимоги щодо сучасних систем управління якістю згідно з міжнародно визнаними стандартами, надаються практичні рекомендації зі створення систем управління якістю на підприємствах харчової промисловості.

Останнє оновлення на Понеділок, 06 вересня 2010, 12:12
 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Микроменеджмент
Адаптивний туризм: передумови та перспективи розвитку, лідери Духу і Волі
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки