16 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Стратегія підприємства PDF Друк e-mail
Стратегія підприємства

   Березін О. В., Безпарточний М. Г.

   Стратегія підприємства: навчальний посібник/О. В. Березін, М. Г. Безпарточний. К.: Ліра-К, 2010. — 224 с

   ISBN 978-966-2174-03-8

   У навчальному посібнику розглядаються теоретико-методологічні та практичні засади опрацювання та реалізації стратегій підприємств. З урахуванням думок українських та зарубіжних авторів, вивчення стану господарювання підприємств різних сфер національної економіки авторами висвітлено концепції та поняття стратегії, формування місії та цілей підприємства, оцінювання зовнішнього середовища та його впливу на можливості реалізації стратегій. У посібнику приділено значну увагу методиці діагностики стану підприємства у конкурентному середовищі, оцінки його ринкових позицій з метою забезпечення ефективності функціонування у довготривалій перспективі. Для глибокого засвоєння теоретичного матеріалу та набуття досвіду опрацювання і реалізації стратегій підприємств подаються питаннями для обговорення, передбачено тестовий контроль і практичні завдання.

   Призначається для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів, науковців та практиків, які цікавляться проблемами формування ефективної моделі стратегічної поведінки підприємства на ринку.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Реинжиниринг корпорации : Манифест революции в бизнесе
Інтелектуальна власність
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки