09 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Стратегічне планування діяльності приватного закладу вищої освіти: якість, розвиток, перспективи

Останні виставки
Останні новини
Стратегічне планування діяльності приватного закладу вищої освіти: якість, розвиток, перспективи PDF Друк e-mail
П'ятниця, 29 березня 2024, 09:33

Педченко Н. С.

Стратегічне планування діяльності приватного закладу вищої освіти: якість, розвиток, перспективи : монографія / Н. С. Педченко, М. Г. Педченко. – Полтава : ПУЕТ, 2024. – 256 с.

ІSBN 978-966-184-462-8

У монографії представлено результати наукового дослідження з теорії та практики стратегічного планування та його ролі у діяльності приватного закладу вищої освіти. Запропоновано концепт стратегічного планування, спрямованого на забезпечення результативного функціонування сучасного закладу вищої освіти на основі якості освітньої діяльності й якості вищої освіти. Досліджено і деталізовано окремі складові елементи методологічного інструментарію аудиту якості освітньої діяльності й якості вищої освіти, що слугують передумовою для прийняття ефективних управлінських рішень, спрямованих на розвиток приватного закладу вищої освіти та його перспективи.

Для фахівців у сфері функціонування і розвитку вищої освіти, науковців, викладачів, аспірантів і студентів закладів вищої освіти.

Стратегічне планування діяльності приватного закладу вищої освіти: якість, розвиток, перспективи

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Эффективный менеджер гостиницы
Юридичний практикум (Юридична клінічна освіта в Україні)
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки