09 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Безпека продовольчої сировини та харчової продукції на основі принципів НАССР

Останні виставки
Останні новини
Безпека продовольчої сировини та харчової продукції на основі принципів НАССР PDF Друк e-mail
Середа, 27 березня 2024, 10:47

Тюрікова І. С.

Безпека продовольчої сировини та харчової продукції на основі принципів НАССР : методичні рекомендації щодо виконання курсового проєкту для здобувачів вищої освіти освітньої програми «Технологічна експертиза, якість і безпека харчових продуктів» спеціальності 181 Харчові технології освітнього рівня магістра / І. С. Тюрікова. – Полтава : ПУЕТ, 2024. – 73 с.

Безпека продовольчої сировини та харчової продукції на основі принципів НАССР

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Английский за 1 час. Аудиокурс английского языка
Облікова політика підприємства
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки