08 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Основи барної справи та робота сомельє PDF Друк e-mail

0802202401

Майкова С. В.

Основи барної справи та робота сомельє: навч. посіб. / С. В. Майкова, О. Б. Маслійчук, Н. Я. Сусол. Київ: Видавець ФОП Піча Ю. В., 2022. 124 с.

ISBN 978-966-96914-9-1

У навчальному посібнику розкрито теоретичні та практичні відомості з основ барної справи та роботи сомельє. Подано характеристику особливостей виробничої діяльності в барах, визначено устаткування та матеріально-технічне забезпечення бapiв. Представлено організацію праці працівників в барах та організацію обслуговування споживачів. Наведено асортимент та технологію виготовлення напоїв та коктейлів. Інформацію, рисунки, таблиці, схеми представлені у посібнику, наведено з навчальною метою, тому в жодному разі це не слід вважати нaмipoм порушення авторських прав.

Для студентів зі спеціальностей: 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», а також керівників i фахівців закладів ресторанного господарства.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ЛУЧШИЕ ОТЕЛИ МИРА
Гендерна психологія
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки