27 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів Книжкова виставка по управлінню якістю
Останні виставки
Останні новини
Книжкова виставка по управлінню якістю PDF Друк e-mail
П'ятниця, 26 січня 2024, 11:15

Книжкова виставка по управлінню якістю

25 січня в читальній залі бібліотеки відбувся методичний тренінг з розвитку професійних компетентностей організаторів акредитаційних процедур ЗВО та гарантів освітніх програм під заголовком «Основні тенденції розвитку акредитаційного процесу та кращі практики роботи галузевих експертних рад».

Управлінню якістю у нашому університеті приділяється велика увага. Співробітники бібліотеки постійно працюють у напрямі підвищення якості надання інформаційних послуг. До цього заходу в читальній залі бібліотеки було організовано книжкову виставку «Якість вищої освіти – запорука конкурентоспроможності випускників». На виставці експоновано літературу із проблем якості освіти і підготовки фахівців у вищій школі, якості бібліотечного обслуговування, способам підвищення якості та акредитаційній діяльності. Також представлено дипломи бібліотеки – переможця Всеукраїнського конкурсу якості та видавничо-поліграфічного відділу – неодноразового лауреату обласного конкурсу «Краща книга Полтавщини» та Другої Всеукраїнської конференції «Сучасні видавництва вищих навчальних закладів».

Літературу, представлену на виставці, можна взяти у бібліотеці ПУЕТ, а також ознайомитися із документами електронної бібліотеки із цієї тематики на бібліотечному сайті (http://catalog.puet.edu.ua)

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ПСИХОЛОГИЯ И ПЕДАГОГИКА
Міграційне право
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки