08 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Методи та системи штучного інтелекту: теорія та практика

Останні виставки
Останні новини
Методи та системи штучного інтелекту: теорія та практика PDF Друк e-mail

Методи та системи штучного інтелекту: теорія та практика

Булгакова О. С, Зосімов В. В., Поздєєв В. О.

Методи та системи штучного інтелекту: теорія та практика: навчальний посібник / О. С. Булгакова, В. В. Зосімов, В. О. Поздєєв. – Херсон : «ОЛДІ-ПЛЮС», 2020. – 356 с.

ISBN 978-966-289-364-9

Навчальний посібник є складовою частиною курсу «Методи та системи штучного інтелекту» для студентів спеціальностей галузі знань 12 Інформаційні технології та спеціальності 113 Прикладна математика, який орієнтований на студентів підготовки ступеня бакалавр. В навчальному посібнику розглянуто моделі і методи, які застосовуються в системах штучного інтелекту. Значну увагу приділено питанням проектування систем штучного інтелекту, розгляду основних напрямів розвитку інтелектуальних систем. Всі головні положення підручника розглядаються з використанням навчальних прикладів і ілюструються графічними матеріалами.

В навчальному посібнику викладено основний курс лекцій, практичні заняття з курсу, лабораторні роботи та завдання для самостійної роботи.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч1
Управління економікою: теорія та практика. Восьмі Чумаченківські читання
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки