24 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Риторика PDF Друк e-mail
Риторика

   Онуфрієнко Г.С.

   Риторика. Навч. пос. - К.: Центр учбової літератури, 2008. - 592 с.

   ISBN 978-966-364-598-8

   Це ґрунтовний навчальний посібник, у якому в оригінальний спосіб систематизовано висвітлено основоположні поняття і категорії загальної та прикладної риторики. Своїм змістом посібник забезпечує активну технологію здобуття знань, висо­кий ступінь мотивації навчальної діяльності, розвиває креативні здібності і навички самостійної роботи, що відповідає цілям та пріоритетам Болонського процесу.

   Поліфункційні завдання до актуальних матеріалів першоджерел спрямовані на розвиток і вдосконалення комунікативної компетентності та піднесення культури переконання і культури усного мовлення. Посібник покликаний допомогти самоактуалізуватися студенту, магістранту, аспіранту, фахівцю і пересічному читачу завдяки набутій риторичній освіченості та посилити знаннями комунікативну інтуїцію і досягти вершин свого професійного потенціалу.

   Для студентів гуманітарних, економічних, юридичних факультетів, а також усіх, хто здобуває вищу освіту у ВНЗ України і прагне досконало знати принципи, закони, норми, правила, механізм та секрети переконливого ефективного вербального спілкування за професійних і життєвих ситуацій.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч2
Рекреаційна географія
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки