27 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Прокурорський нагляд за додержанням законодавства про освіту

Останні виставки
Останні новини
Прокурорський нагляд за додержанням законодавства про освіту PDF Друк e-mail

Прокурорський нагляд за додержанням законодавства про освіту

Прокурорський нагляд за додержанням законодавства про освіту [текст]: наук.-практ. посіб. / [B. C. Вишинський, І. Г. Кучеріна, Н. В. Лісова, Г. В. Попов, К. І. Грейдіна, В. П. Томіленко, О. С. Панчин]: за заг. ред. В. Д. Войцишена, – К.: Алерта. 2013. – 114 с. (Серія «Бібліотека прокурора»).

ISBN 978-617-566-213-7

У науково-практичному посібнику викладено основні засади організації діяльності прокурора щодо забезпечення прав дітей на освіту. Визначено систему та компетенцію органів державної влади й місцевого самоврядування, що здійснюють державну політику у цій сфері. Акцентовано увагу на повноваженнях прокурора та методиці проведення перевірок порушень законів у галузі освіти.

Видання розраховане на працівників органів прокуратури, викладачів і науковців, аспірантів та студентів вищих юридичних навчальних закладів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ваш 25-ый час – для руководителей
Інформаційний бізнес
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки