23 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Харчові технології PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Понеділок, 23 червня 2008, 14:54

 Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І., Капустенко П.О., Арсеньєва О.П., Орлова Є.І.
Харчові технології у прикладах і задачах: Підручник. — К.: Центр учбо­вої літератури, 2008. — 576 с.

Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Подані характеристика сировини, асортимент харчо­вих продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Наведено різні типи сучасних пластинчастих теплообмінників та їх конструкції, представлено метод енер­гозбереження — пінч-аналіз. Велику увагу приділено прикладним аспектам застосу­вання теплообмінників у харчовій промисловості. Приведені розрахунки норм вит­рат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів і контрольних задач.

Призначено для студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчаль­них закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Теорія та практика застосування Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки