28 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум

Останні виставки
Останні новини
Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум PDF Друк e-mail

Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум

Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум : навч. посіб. [для студентів ВНЗ III–IV рівнів акредитації за напрямами підготовки «Харчова технологія та інженерія» і «Ветеринарна медицина»] / [Бергілевич О. М., Касянчук В. В., Власенко І. Г. та ін. ; за ред. д. вет. н., проф. В. В. Касянчук]. – Суми : Університетська книга, 2010. – 205 с.

ISBN 978-966-680-525-9

Практикум складається з трьох розділів. У розділі «Загальна мікробіологія» викладені методи вивчення загальної мікробіологічної техніки, у розділі «Спеціальна мікробіологія» наведені методи мікробіологічного дослідження молока та молочних продуктів відповідно до нормативних документів. Розділ «Науково-дослідна робота» містить загальні методичні вказівки з проведення наукової роботи та орієнтовні теми й послідовність їх виконання.

Для студентів, магістрів, аспірантів, викладачів, а також наукових співробітників.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Эффективный менеджер гостиницы
Зависимые, созависимые и другие трудные клиенты
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки