24 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Неорганічна хімія PDF Друк e-mail
Неорганічна хімія

   Малиновський В.В., Нагорний П.Г.

   Неорганічна хімія: Навч. посібник для студ. спец. «Технологія харчування». - К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2003 - 184 с

   Навчальний посібник охоплює всі розділи неорганічної хімії, що передбачені першим розділом програми з курсу «Неорганічна та аналітична хімія». У загальнотеоретичній частині викладено суть основних хімічних понять, стехіометричних законів та через рішення багатьох прикладів задач проілюстровано їх дію.

   Чільне місце у посібнику посідає хімія елементів. В ньому зроблено спробу застосування нової української хімічної номенклатури. Кожний розділ має великий набір задач, запитань та рівнянь хімічних реакцій для самостійного опрацювання, самоконтролю і контролю знань студентів викладачами.

   Для студентів напряму підготовки харчові технології та інженерія, професійного спрямування технологія харчування, ресторанна справа та сервіс, викладачів і тих, хто вивчає хімію.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Аудиотренинг Брайан Трейси «21 способ стать выдающимся менеджером»
Трудові спори
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки