29 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Біохімія м’яса та м’ясопродуктів PDF Друк e-mail

С. І. Цехмістренко, О. С. Цехмістренко

Цехмістренко C. І. Біохімія м’яса та м’ясопродуктів: Навч. посібник / С. І. Цехмістренко, О. С. Цехмістренко. – Біла Церква, 2014. – 192 с.

ISBN 978-617-657-016-5

Навчальний посібник складається із розділів, передбачених програмою дисципліни для студентів аграрних вишів.

У посібнику викладені фундаментальні питання з біохімії м’яса і м’ясопродуктів. Представлені будова та властивості головних компонентів м’яса, хімічний склад і метаболізм у м’язовій та жирових тканинах, проаналізовано фактори, що впливають на якість м’яса. Розглянуто біохімічні процеси у м’ясі, що проходять після забою тварин, а також за зберігання та технологічної обробки. У навчальний посібник включено розділ із впливу екологічного стану навколишнього середовища на якість м’ясопродуктів і біохімії субпродуктів та одержання біологічно-активних препаратів.

Рекомендовано для вищих аграрних навчальних закладів III-IV рівнів акредитації зі спеціальностей: «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва», «Ветеринарна медицина».

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Маркетинговые войны
Економічна психологія
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки