23 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Криміналістика у питаннях і відповідях PDF Друк e-mail

Криміналістика у питаннях і відповідях

Криміналістика у питаннях і відповідях [Текст] : Навчальний посібник / А. В. Іщенко, В. В. Пясковський, А. В. Самодін, Ю. М. Чорноус [та ін.] – К. : ТОВ "Видавництво "Центр учбової літератури", 2016. – 118 с.

ISBN 978-617-673-477-2

У навчальному посібнику, відповідно до програми навчальної дисципліни «Криміналістика» Національної академії внутрішніх справ, з врахуванням положень, чинних нормативно-правових актів, які регламентують діяльність правоохоронних та судових органів, а також сучасної теорії і практики криміналістки у форматі питання-відповідь стисло розглянуті основні аспекти теоретичних основ криміналістки, криміналістичної техніки, криміналістичної тактики та методики розслідування злочинів.

Навчальний посібник розрахований на здобувачів вищої освіти при їх підготовці до лекційних, семінарських і практичних занять, а також на його використання у системі підвищення кваліфікації працівників правоохоронних органів при вивчені криміналістики, основ експертної діяльності та методики розслідування окремих видів злочинів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Психологический прессинг
Краткосрочная и долгосрочная финансовая политика фирмы
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки