28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Біохімія молока та молокопродуктів PDF Друк e-mail

Біохімія молока та молокопродуктів

Цехмістренко С. І. Біохімія молока та молокопродуктів: Навч. посіб. / С. І. Цехмістренко, О. І. Кононський. – Біла Церква, 2014. – 168 с.

ISBN 978-966-2122-37-4

Навчальний посібник складається із розділів, передбачених програмою дисципліни для студентів аграрних вишів.

У посібнику викладені фундаментальні питання з біохімії молока і молочних продуктів. Представлені хімічний склад, фізико-хімічні та технологічні властивості молока та аналізуються фактори, що на них впливають. Розглянуто біосинтез основних хімічних компонентів молока, біохімія лактації та головні метаболічні процеси у молочній залозі. Наведено дані щодо біохімічних процесів у молоці та молочних продуктах за транспортування, зберігання та консервування, а також біохімічні основи виробництва деяких молочних продуктів.

Рекомендовано для вишів аграрних навчальних закладів III-IV рівнів акредитації зі спеціальностей: “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”, “Ветеринарна медицина”.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Основы туризма
AutoCAD 2014 (+CD с видеокурсом)
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки