20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Господарське право PDF Друк e-mail

Господарське право

В. І. Лебідь, Н. О. Можаровська, Л. Л. Нескороджена

Господарське право: навч. посібн. – К.: КНТ, 2014, – 424 с.

ISBN 978-966-373-733-1

У запропонованому навчальному посібнику на підставі аналізу нормативно-правових актів станом на 01.01.2012р. висвітлюються основні теми та інститути господарського права – загальної частини (поняття господарського права, господарські правовідносини, господарське законодавство, суб’єкти господарських правовідносин, майнова основа господарювання, господарські зобов’язання, господарсько-правова відповідальність) та спеціальної частини (особливості правового регулювання певних видів господарських відносин: у сфері капітального будівництва, інноваційної, біржової діяльності, агентських відносин, комерційної концесії, зовнішньоекономічної діяльності, спеціальних режимів господарювання тощо).

Для студентів та аспірантів юридичних і економічних спеціальностей, юристів-практиків, підприємців, а також для всіх, хто є суб’єктом господарювання та застосовує у своїй діяльності норми господарського законодавства та/або цікавиться питаннями господарського права.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ваш 25-ый час – для руководителей
Инвестиционные стратегии: руководство. Как понимать рынки, риски, вознаграждение и поведение инвесторов
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки