16 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Місцеве самоврядування та суспільні комунікації

Останні виставки
Останні новини
Місцеве самоврядування та суспільні комунікації PDF Друк e-mail

Місцеве самоврядування та суспільні комунікації

Руденко О. М., Штурхецький С. В., Ткаленко Н. В., Михайловська О. В.

Місцеве самоврядування та суспільні комунікації: навч. посіб. / Руденко О. М., Штурхецький С. В., Ткаленко Н. В., Михайловська О. В. – К. : Кондор-Видавництво, 2016. – 130 с.

ISBN 978-617-7278-90-9

У навчальному посібнику розглядаються основні теоретичні та практичні аспекти функціонування комунікативного процесу в місцевому самоврядуванні України, досліджується історичний розвиток комунікації в громаді, аналізується особливість комунікативного процесу у формах безпосередньої участі громадян, визначаються перспективні напрями розвитку комунікації в місцевому самоврядуванні.

Представлений посібник розрахований на науковців, викладачів, аспірантів, студентів, при вивченні нормативних дисциплін з державного управління та місцевого самоврядування; науково-методичного забезпечення професійного навчання державних службовців; а також на працівників органів державної влади та управління, які здійснюють діяльність у соціогуманітарній сфері.

Бібліогр.: 133 назв.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Драйв. Завести сотрудников и достичь выдающихся результатов
Риторика. Искусство публичного выступления
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки