24 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Організація судових та правоохоронних органів

Останні виставки
Останні новини
Організація судових та правоохоронних органів PDF Друк e-mail

Організація судових та правоохоронних органів

Організація судових та правоохоронних органів : підручник / І. Є. Марочкін, Л. М. Москвич, П. М. Каркач та ін.: за ред. І. Є. Марочкіна. – X. : Право, 2014. – 448 с.

ISBN 978-966-458-490-3

У підручнику на основі чинного законодавства, практики його застосування і досягнень правової науки розглядаються статус судових та правоохоронних органів, порядок їх формування, принципи організації та функціонування. Особлива увага приділена розкриттю природи судової влади, визначенню системи і змісту її функцій, класифікації її принципів. Значне місце у цій праці займає викладення принципів і порядку побудови судової системи України, їх відповідність міжнародним стандартам щодо незалежності, неупередженості та доступності правосуддя. Виходячи з перебування вітчизняної системи права на етапі реформування, характеристика органів судової влади, статусу її носіїв, органів прокуратури, дізнання, досудового слідства, інших державних і недержавних правоохоронних інститутів здійснена крізь призму їх становлення і розвитку.

Підручник розрахований на студентів, слухачів, курсантів юридичних вищих навчальних закладів. Книга також буде корисною викладачам, правознавцям-практикам, усім, кого цікавить організація судів та інших правоохоронних органів в Україні.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
«Фэйс-контроль». Правила назначения встреч, ведения переговоров и заключения сделок с VIP клиентами
Науково-практичний коментар Цивільного процесуального кодексу України
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки